| | | | |
| | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | | | | | | | | | |
En klassiker er en forfatter, der endnu bliver citeret, men ikke længere læst. | Alfred Hitchcock |
|
| | | |
| | | Andesteg med æbler og svesker |
| Ingredienser And på ca. 3 kg. Salt og peber 1-2 madæbler 16-18 svesker uden sten ½ l vand Fremgangsmåde Gnid anden med salt og peber både indvendigt og udvendigt. Skræl æblerne og skær dem i mindre stykker. Fyld anden med æblestykker og svesker og luk til med kødnåle. Læg anden på en rist over bradepanden med ryggen opad. Sæt den i ovnen ca. 15 min. ved 225 grader. Vend anden, hæld 1 liter vand ved og steg den ca. 1½-2 timer ved 160 grader. For at sikre sig at anden er færdig, stikkes i den tykke del af låret. Er saften klar, er anden færdig. NB. Hvis anden er friskslagtet, skal den naturligvis allerførst renses for fjer og indmad. Er anden frossen skal den tø op natten før, og evt. indmad fjernes. | | |
| Skrevet 12. december 2011 af TH | | | |
| | |
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |  | | Laksetærte Laks smager skønt og indeholder gode næringsstoffer, som holder os sunde og raske... | Læs mere |
|
| | | | | |
|
|
|
| | | | | |
| | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | | | | | | |
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS |  |
|
| | | |
| | |