ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
En vred mand er sjældent fornuftig; en fornuftig mand er sjældent vred.

Danskerne køber Thailandsrejsen halvandet år før afrejse


Der er nu så stort pres på Thailand som vinterrejsemål, at danskerne ønsker at bestille deres rejser dertil op til halvandet år før afrejse. Danmarks største udbyder af charterrejser til Thailand tager nu konsekvensen, og sætter næste vinters rejser til Thailand til salg. Nyt program er på gaden.
Mange danskere bestiller næste vinters rejse til Thailand allerede inden de tager af sted på denne vinters Thailandsferie.

- Vi har aldrig før åbnet op for salget så tidligt, men vi gør det nu fordi folk spørger efter det. Thailand er de senere år buldret derudaf som danskernes absolut favorit oversøiske drømmerejsemål, og for at være helt sikre på at kunne komme af sted til det ønskede hotel på den ønskede dato, bestiller folk altså gerne mere end et år inden de skal rejse. Det er helt nye toner i vores branche, siger Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour, der er landets største rejsearrangør.

Star Tour har 40 % af det danske marked af charterrejser til Thailand, og flyver som de eneste direkte til Bangkok, Phuket og Krabi uden mellemlanding med jumbo jet hver uge. Det nye Thailandsprogram for næste vinter tilbyder blandt andet branchens stærkeste hoteludbud for alle typer af rejsende, blandt andet fire helt nye koncepthoteller for børnefamilierne, Blue Village Exotic på Phuket, Koh Lanta og i Khao Lak.
Star Tour fastholder samtidigt positionen som udbyder af markedets billigste priser på rejser til Thailand, bl.a. tilbydes flypriser t/r fra 3998 kr., og op til 50 % børnerabat.

- Det er en markant tendens at flere og flere børnefamilier tager til Thailand på ferie i vinterhalvåret, og det gælder for dem, som for alle andre, at når man tager hele vejen til Thailand, så vil man bo rigtig godt. Derfor har vi virkelig finpoleret vores hotelprogram for næste vinter, sådan at vi kun tilbyder det allerbedste, fortæller Stig Elling.

Prisen på rejser til Thailand er steget med gennemsnitligt 300 kr. på grund af stigende udgifter til fly-brændstof. Stigningen er indregnet i rejsens pris, altså ingen ekstra opkrævninger efter at rejsen er betalt.


Lagt på 2. januar 2008 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rejsefeber.dk
 Spies
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds