ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
At frygte kærligheden er at frygte livet, og de, der frygter livet er allerede døde.
Bertrand Russel

Heiberg-San mad fra Asien


Den altid nysgerrige og iderige kok Morten Heiberg har opfyldt sin drøm om at lave en kogebog med egne livretter og favoritter fra fem asiatiske landes køkkener - lande som han ofte besøger. Blandt andet fordi han har en produktion af fødevarer i Japan. Følger man Heiberg-Sans opskrifter kan man fremtrylle friske, fyrige og forførende madoplevelser med autentisk velsmag i sit eget køkken. Opskrifterne er ligetil og enkle, og de eksotiske ingredienser kan man finde i de fleste danske supermarkeder.

Morten Heibergs gastronomiske rundrejse går til 5 lande i fjernøsten - lande med hver deres rodfæstede traditioner. Læseren får et smagsmæssigt "kig" ind i køkkenerne i Japan, Korea, Kina, Vietnam og Thailand. Og mulighed for at lave nogle af deres bedste retter.

Blandt de 5 lande er Korea nok det mindst beskrevne på dansk. Verden over er man ved at opdage det originale koreanske køkken og dets mange varierede retter. Her får læseren mulighed for selv at gå på opdagelse blandt syltede, wokkede og lynstegte retter. Og for at prøve både milde og mere hidsige krydringer. For at aflure kinakåls, tangs og sesamfrøs virkninger, når de udsættes for koreanske tilberedninger.

Bogen indeholder også en ingrediensliste, hvor læseren kan få en introduktion til de særlige ingredienser, som de forskellige køkkener anvender flittigt. Nudler, ris, eddiker, saucer, krydderurter, chili og pebre, olier m.v.

Det er kort sagt tid til at fylde køkkenskabene op og sende smagsløgene på rejse.

Titel: Heiberg-San mad fra Asien
Forfatter: Morten Heiberg
Forlag: Politikens Forlag
Udgivet: 14. november 2007
ISBN: 8756771029

Køb bogen på www.saxo.com


Lagt på 9. januar 2008 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Menu
 GUBI
 Faber
 UnderCover by LE KLINT
 Natuzzi
 Rosendahl
 Andre artikler
Jamie Oliver - Grønt
Stadig flere ønsker at spise mere grønt, hvad enten det skyldes helbredsmæssige årsager, økonomiske hensyn eller...
Læs mere
Enkelt
Yotam Ottolenghi er stjernekokken, der revolutionerede det grønne køkken med sin sans for smagssammensætning...
Læs mere
Holms desserter
Claus Holm har skiftet salt ud med sukker...
Læs mere
Lev sundt året rundt
Slankekure, lynkure, suppekure og juicekure lover alle en sundere livsstil og en slank krop. Du kan tabe dig på kort sigt, men...
Læs mere
Grøn Mad - Let at lave
Grøn Mad - Let at lave er til dig, der gerne vil spise flere grønsager...
Læs mere
River Cafe
120 opskrifter på italiensk mad, når det er allerbedst fra legendarisk London-restaurant...
Læs mere
Regnbuemad
Myten siger, at der for enden af regnbuen findes en værdifuld skat. Måske er der noget om det. I kogebogen "Regnbuemad" bliver...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds