ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Andre lever for at spise, jeg spiser for at leve.
Sokrates

Rejsebranchen styrer udenom forbrugskrisen

Foto: Apollo

Væksten i privatforbruget skulle være på vej ned, lyder vurderingen, men det er ikke det, rejsebranchen oplever. Aktuelle salgstal og de seneste salgstendenser fortæller snarere, at rejsebranchen også i 2008 vil opleve et stort rejseår

”Rejsebranchen styrer udenom forbrugskrisen. Det er det mønster, der tegner sig, når vi ser på aktuelle salgstal for sommerens charterrejser og på de salgstendenser, der har kendetegnet de seneste måneder, inklusiv de sidste uger. Vi har på nuværende tidspunkt solgt markant flere sommerrejser end på samme tidspunkt i 2007, og den positive udvikling ser ud til at fortsætte. Det er både børnefamilier og par, der booker deres rejse i god tid for at undgå at skulle gå forgæves og for at få præcis det, de ønsker sig”, siger adm. dir. Jan Lockhart, Apollo.

Den rekordvåde og kolde sommer 2007 har skærpet danskernes rejselyst enormt. Hertil kommer, at danskernes rejsevaner efter fem meget gode rejseår ser ud til at have lagt sig på et meget højt niveau:

”Den våde sommer 2007 har påvirket danskerne enormt. Længslen efter varmere himmelstrøg er større end nogensinde, og danskerne prioriterer rejseaktivitet meget højt. Samtidig har danskerne gennem de seneste fem-ti år vænnet sig til at rejse langt mere end tidligere, og det ønsker man ikke at gå på kompromis med. At rejse ud er blevet en ekstremt vigtig del i det travle liv, de fleste danskere fører, og ønsket om at vise børn og børnebørn verden er større end nogensinde. Det gængse rejsemønster for en overvejende del af den danske befolkning er således, at vi rejser på charterferie om sommeren til et europæisk rejsemål, og at vi som supplement tager til varmere og ofte oversøiske himmelstrøg om vinteren, gerne i to uger. Herudover tager flere og flere på svipture til fodboldkampe i udlandet og på rene drenge- og pigeture. Dét at rejse har flere former og større krav end nogensinde, og der skal ske en mindre revolution, før det ændrer sig markant”, siger adm. dir. Jan Lockhart.


Lagt på 7. januar 2008 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Spies
 Rejsefeber.dk
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds