ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Andre lever for at spise, jeg spiser for at leve.
Sokrates

Fred og ro, tak!

I løbet af få år vil Spies etablere voksen-hoteller som det nye på Gran Canaria på bl.a. Mallorca og Tenerife.

Først kom familiehotellerne. Og nu har Spies netop indviet sit første ”voksenhotel” – en storsatsning i rejsebranchen, der på fem år skal sprede sig til Mallorca, Tenerife og Phuket.

Navnet på den nye hotelkæde er Sunprime Resorts, og det første, Sunprime Atlantic View & Spa, er netop åbnet i klassiske Playa del Inglés på Gran Canaria - besøgt af ca. 122.000 danskere i 2007. Det nye koncept henvender sig til en ”voksen” målgruppe og tager udgangspunkt i de behov, som dagens rejsevante og travle mennesker har samt i det faktum, at ferien for mange er ”prime time” – de bedste uger på året.

- Stadig flere efterspørger ”fred og ro” – begreber, som i vores fortravlede hverdag er blevet ren luksus. Samtidig viser vores omfattende markedsundersøgelser, at markedet efterspørger et helhedskoncept for kræsne voksne, som ikke er ude efter luksus i form af guld og marmor men en bekvem ferie i smukke omgivelser med et moderne design – uden at de skal betale for luksus, siger Jan Vendelbo, direktør i Spies.

Der er plads til både afslapning og nye udfordringer på det nye Sunprime Resort. – Mange har i dag flere penge end tid. Det nye hotelkoncept byder på afslapning men også på muligheden for at prøve alt det, man ikke når derhjemme; få sin egen personlige træner, cykle på mountainbike, downloade en bog på en lånt mp3-afspiller, begynde dagen med yoga, et spa-besøg eller bare slappe af på sin terrasse. Spise godt i grill-restauranten, i loungen eller tage lidt mad med på værelset fra hotellets egen deli, siger Jan Vendelbo.

Det første Sunprime-hotel er blevet ombygget for ca. 80 mio. kr. Det har ca. 200 lejligheder i tre forskellige størrelser fra 30 til 42 m2. Alle har terrasse eller balkon. Værelserne er indrettet af designfirmaet R.O.O.M. og udstyret med trådløst netværk, fladskærm med mulighed for PC-tilslutning samt nordiske radiokanaler.

- Bag konceptet ligger en omfattende markedsundersøgelse i hele Skandinavien. På Sunprime Resort får gæsterne tilfredsstillet de behov, som et voksent publikum efterspørger. Og vi har fravalgt alt det, som man ikke ønsker at betale for. Vi anbefaler, at man ikke tager børn med på vores Sunprime Resorts, då vi råder over mange andre hoteller, hvor børn vil trives bedre – f.eks. vores ni Sunwing Resorts, fortæller Jan Vendelbo.

Det første Sunwing Resort blev etableret for 40 år siden på Gran Canaria. I dag kan Spies tilbyde ni familievenlige resorts i Europa og Thailand. Der er netop indviet nye på Phuket i Thailand og i Side i Tyrkiet. Sunwing-kæden er markedsførende og besøges hvert år af 200.000 skandinaver – heraf ca. 35.000 Spies-gæster.

I øjeblikket arbejdes der på at udvide Sunprime-kæden med tre resorts inden for de næste fem år. Tanken er at etablere dem på Mallorca, Tenerife og Phuket – rejsemål, der alle har et stort besøgstal fra Danmark.Lagt på 8. januar 2008 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Spies
 Rejsefeber.dk
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds