ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Andre lever for at spise, jeg spiser for at leve.
Sokrates

To ud af tre køber rejser på nettet

Danskerne er vilde med at bestille rejser online.

Et klik på musen kan føre én vidt omkring fra danske nyheder til vejrudsigt for Rom eller udsalgsstart på mærketøj i Paris, men gennem de senere år er ’klik på musen’ også blevet genvejen til at bestille flybilletter og hotelophold. En undersøgelse, som Catinét har foretaget for FDM travel, viser, at to ud af tre mellem 18 og 50 år har købt rejser via internettet inden for det seneste år.
Det er dog ikke kun yngre generationer, som bruger internettet, når ferien skal bestilles. Undersøgelsen viser også, at inden for det seneste år har 34 % over 50 år bestilt rejser via internettet.

”Vi har oplevet en kæmpe vækst i salget af rejser online og har inden for det seneste år fordoblet salget. Vi kan se på vores bookinger, at det er både de ældre og yngre generationer, som sidder bag skærmen, når rejsen bestilles”, siger Brian Andersen, onlinechef i FDM travel.

I undersøgelsen svarer mere end hver anden, at de køber rejser via internettet, fordi der kan bookes døgnet rundt. Mens 44 % værdsætter muligheden for at kunne sammenligne priser, fx mellem de forskellige rejsebureauer og flyselskaber.

FDM travel har netop relanceret deres hjemmeside, og på www.fdm-travel.dk er det nu muligt at se ferieområder, hoteller og ferieboliger på overskuelige virtuelle kort, ligesom det kun kræver få klik at bestille fx hotel, feriebolig, mobile home og rejseforsikring via hjemmesiden. Det er afgørende for både unge og gamle. Hjemmesiden indeholder desuden over 100 baggrundsartikler om storbyer og ferieområder i Europa.

Fremgangen på nettet har dog ikke betydet, at besøget hos rejsebureauet vælges fra. Mange søger stadig råd og vejledning hos en rejsekonsulent, når de mere komplekse rejser skal bookes, lyder det fra FDM travel, som har bureauer i 15 danske byer.

Undersøgelsen er fortaget af Catinét for FDM travel blandt 500 personer, som alle har rejst i udlandet inden for de seneste tre år.Lagt på 17. januar 2008 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Spies
 Rejsefeber.dk
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds