ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
En soldat er en forhenværende civilist, der uddannes til at optræde uciviliseret for at bevare civilisationen.
Halfdan Rasmussen

Philips' amBX - bliv en del af pc-spillet

Se, hør og føl pc-spillet på en helt ny måde!

Mærk vibrationen fra skuddet, føl vinden i dit ansigt, når helten springer ud med faldskærm, og se lyset skifte i takt med handlingen i dit pc-spil!

Philips giver dét, at spille pc-spil, en helt ny dimension med amBX – en forkortelse for ambient experience; ”oplevelser omkring dig”

- amBX er et tilbehør, som totalt ændrer den måde, en pc-spiller oplever spillet på, fordi amBX bringer spilleren et par skridt nærmere selv at være med i spillet, fortæller Key Account Manager Thomas Løvenhøj fra Philips.

Philips overfører nogle teknologier fra tv-verdenen og kombinerer med den ballast det giver, at være verdens førende inde for lys.

Et sæt amBX består af en kontrolenhed, baggrundsbelysning, to højtalere med lys i toppen, to ekstra lys, en subwoofer, et vibrationsbræt og to ventilatorer:

Ventilatorerne går i gang og sender luft i hovedet på spilleren, når helten springer ud med faldskærm, biljagten starter, flyets propeller sætter i gang etc. Og vibrationsbrættet lægges foran tastaturet, og når du hviler håndroden på det, mærker du vibrationerne fra eksempelvis et skud i spillet. Og senere kommer der en elektronisk vest: Når en person i spillet rammes af et skud, mærker du selv et stød …

Højtalerne er med 2.1 lyd, og lysene på toppen af dem samt på de to “lystårne” med RGB-diodelys, skifter i takt med hvad der sker på skærmen – de rummer det imponerende tal 16 millioner forskellige farver!

Baggrundsbelysningen – som også er diodelys - kendes fra Philips Ambilight-tv, og den sørger for at farver, der matcher skærmens farver, kastes op på væggen bag pc-monitoren. Og du kan endda også bruge lyset som lysshow, der følger musikken, du spiller på pc’en!

Det hele styres via usb 2.0-porten af kontrolenheden.

- Philips slogan sense and simplicity, fornuft og enkelhed, er også overført til amBX: Det er uhyre nemt at sætte op og at styre. En Configuration Manager justerer niveauet for de forskellige effekter – og der er mulighed for selv at skræddersy effekterne, fremhæver Thomas Løvenhøj.

Pc’en skal være til Windows XP eller Vista, der skal være et kraftigt grafikkort samt en Pentium 4 eller Athlon 3.2 med 1 GB ram.

Der er allerede en snes spil, som er udviklet til amBX og flere følger hastigt. Disse spil gør, at du får den fulde fornøjelse af amBX-effekterne. Men amBX FX Generatoren er også bagudkompatibel, så ”almindelige” spil vil kunne udnytte lyseffekterne.

Eksempler på spil, der er udviklet til amBX: THQ’s Broken Sword 4Angel of Death, Quake 4 fra Activision, Need for Speed – Carbon fra Electronic Arts og så vil Ubisoft i år komme med yderligere knapt ti spil, blandt dem FarCry2 og Brothers in Arms3.

Philips amBX-sæt SGC5103BD. Vejledende udsalgspris: 3.999 kroner.

Har du eksempelvis et sæt pc-højtalere, som du er helt vild med, kan du beholde dem, da amBX også kan købes i ”samlesæt”.


Lagt på 21. januar 2008 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Subaru
 Hyundai
 Natuzzi
 Ford
 Jesper Holm
 Faber
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds