ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Jeg ved ikke hvad 3. verdenskrig vil blive kæmpet med, men 4. vil blive kæmpet med pinde og sten.
Albert Einstein

Philips' amBX - bliv en del af pc-spillet

Se, hør og føl pc-spillet på en helt ny måde!

Mærk vibrationen fra skuddet, føl vinden i dit ansigt, når helten springer ud med faldskærm, og se lyset skifte i takt med handlingen i dit pc-spil!

Philips giver dét, at spille pc-spil, en helt ny dimension med amBX – en forkortelse for ambient experience; ”oplevelser omkring dig”

- amBX er et tilbehør, som totalt ændrer den måde, en pc-spiller oplever spillet på, fordi amBX bringer spilleren et par skridt nærmere selv at være med i spillet, fortæller Key Account Manager Thomas Løvenhøj fra Philips.

Philips overfører nogle teknologier fra tv-verdenen og kombinerer med den ballast det giver, at være verdens førende inde for lys.

Et sæt amBX består af en kontrolenhed, baggrundsbelysning, to højtalere med lys i toppen, to ekstra lys, en subwoofer, et vibrationsbræt og to ventilatorer:

Ventilatorerne går i gang og sender luft i hovedet på spilleren, når helten springer ud med faldskærm, biljagten starter, flyets propeller sætter i gang etc. Og vibrationsbrættet lægges foran tastaturet, og når du hviler håndroden på det, mærker du vibrationerne fra eksempelvis et skud i spillet. Og senere kommer der en elektronisk vest: Når en person i spillet rammes af et skud, mærker du selv et stød …

Højtalerne er med 2.1 lyd, og lysene på toppen af dem samt på de to “lystårne” med RGB-diodelys, skifter i takt med hvad der sker på skærmen – de rummer det imponerende tal 16 millioner forskellige farver!

Baggrundsbelysningen – som også er diodelys - kendes fra Philips Ambilight-tv, og den sørger for at farver, der matcher skærmens farver, kastes op på væggen bag pc-monitoren. Og du kan endda også bruge lyset som lysshow, der følger musikken, du spiller på pc’en!

Det hele styres via usb 2.0-porten af kontrolenheden.

- Philips slogan sense and simplicity, fornuft og enkelhed, er også overført til amBX: Det er uhyre nemt at sætte op og at styre. En Configuration Manager justerer niveauet for de forskellige effekter – og der er mulighed for selv at skræddersy effekterne, fremhæver Thomas Løvenhøj.

Pc’en skal være til Windows XP eller Vista, der skal være et kraftigt grafikkort samt en Pentium 4 eller Athlon 3.2 med 1 GB ram.

Der er allerede en snes spil, som er udviklet til amBX og flere følger hastigt. Disse spil gør, at du får den fulde fornøjelse af amBX-effekterne. Men amBX FX Generatoren er også bagudkompatibel, så ”almindelige” spil vil kunne udnytte lyseffekterne.

Eksempler på spil, der er udviklet til amBX: THQ’s Broken Sword 4Angel of Death, Quake 4 fra Activision, Need for Speed – Carbon fra Electronic Arts og så vil Ubisoft i år komme med yderligere knapt ti spil, blandt dem FarCry2 og Brothers in Arms3.

Philips amBX-sæt SGC5103BD. Vejledende udsalgspris: 3.999 kroner.

Har du eksempelvis et sæt pc-højtalere, som du er helt vild med, kan du beholde dem, da amBX også kan købes i ”samlesæt”.


Lagt på 21. januar 2008 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Subaru
 UnderCover by LE KLINT
 Natuzzi
 Hyundai
 GUBI
 Faber
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds