ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Det eneste vi aldrig får nok af er kærlighed. Og det eneste vi aldrig giver nok af er kærlighed.
Henry Miller

Mor styrer leje af feriebolig


Sommerferie.NU er en internetportal, hvor danske og europæiske sommerhusejere kan sætte deres hus til leje gratis, inkl. beskrivelser, billeder og anden nyttig information.

Sommerferie.NU er også stedet, hvor potentielle lejere kan shoppe rundt mellem en overdådighed af sommerhuse. Denne form for research før ferien, hvor det er muligt at sammenligne faciliteter, tjekke afstand til strand og købmand og ikke mindst priser, passer kvinder rigtig godt!

”Hele 63 pct. af vores brugere er kvinder, hovedparten i alderen 30-49 år – de aldersgrupper, hvor de hjemmeboende børn tager på ferie med deres forældre,” siger Henrik Jochumsen, ejer af portalen Sommerferie.NU.

”Vores typiske bruger er en kvinde i 30’erne bosat i hovedstadsområdet. Hun er ansat i en funktionærstilling, men besøger hjemmesiden i forbindelse med sin egen sommerferieplanlægning,” siger Henrik Jochumsen.

Grunden til Sommerferie.NU’s succes hos kvinderne er ifølge Henrik Jochumsen, at formen passer kvinder godt: ”Kvinder sætter pris på, at de kan lede efter sommerhus, når det passer dem, og ikke når et eller andet kontor er åbent.”

Gratis og hurtigt
For potentielle lejere er Sommerferie.NU stedet, hvor de kan se omkring 1.500 sommerhuse fra Danmark og andre europæiske lande, få kontakt til ejerne af disse huse og få yderligere information eller træffe lejeaftaler.

”Der findes andre sommerhusportaler, men det særlige ved Sommerferie.NU er, at udlejerne selv indtaster oplysninger om deres hus. Hermed kan det gøres gratis at annoncere på portalen, ligesom det kun tager de 10-15 minutter, som det tager at indtaste information, inden annoncen bliver publiceret på portalen. Det er gratis og hurtigt – det passer sommerhusudlejerne rigtig godt!,” siger Henrik Jochumsen.

Til forskel herfra tager de større landsdækkende udlejningsbureauer omkring 40 pct. af lejeindtægten for administration og anden håndtering. Det, som Sommerferie.NU tjener penge på, er udlejere, der tegner et abonnement til 400 kr. Abonnementet giver udlejerne mulighed for at lave særlige ”sidste minut”-annoncer, have flere billeder af deres hus og opnå bedre placering, når potentielle lejere laver søgninger.

”Sidste minut”-annoncerne har en fremtrædende plads på Sommerferie.NU, her kan man se aktuelle tilbud, som giver lejere mulighed for en billig weekend, miniferie eller uge.

Se mere på www.sommerferie.nu


Lagt på 25. januar 2008 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Spies
 Rejsefeber.dk
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds