ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Venlighed er evnen til at elske mennesker mere end de fortjener.

Mangel på ferieboliger


På grund af en markant vækst i antallet af børnefamilier, der vil på charterferie til sommer, kan en af landets største udbydere af charterrejser, Spies, allerede nu forudse, at der bliver mangel på børnevenlige lejligheder på de mest populære rejsemål som Mallorca, Kreta og Rhodos.

- I 2003 udgjorde børnefamilierne ca. 16% af gæsterne om bord på vores charterfly. Dette tal vil til sommer vokse til mindst ca. 20%, og selvom vi har omlagt mange hotelværelser til familievenlige lejligheder, er der allerede nu udsolgt på mange afgange til vores populære Sunwing Resorts og SunGardens, fortæller direktør Jan Vendelbo fra Spies.

Det våde vejr i skoleferien i fjor er med til at øge efterspørgslen på ferierejser. – I skolernes sommerferie har vi nu solgt ca. 45% af vores kapacitet. Det betyder, at vi har solgt ca. 20% flere rejser end i samme periode sidste år. Vi har været ude og sikre os de første ekstrafly, men vi har vanskeligt ved at skaffe nok familievenlige lejligheder, som også er efterspurgt af rejearrangører i store lande som England, Tyskland, Holland og Belgien, fortæller Jan Vendelbo.

Størst rejselyst oplever Spies i Nordjylland. I maj måned er der fra Aalborg Lufthavn indsat to ekstrafly til Heraklion på Kreta med Sunwing Resort Makrigialos som det store trækplaster. Over 50% af rejserne er solgt på nuværende tidspunkt.

Listen over de mest populære sommerrejsemål fra Nordjylland ser således ud (det øgede salg i forhold til samme tidspunkt i fjor er angivet i procenter i parentes):

Aalborg Lufthavn:

Mallorca (+25%)
Kreta (+10%)
Rhodos (uændret)

Totalt set er hver 3. sommerrejse fra den nordjyske lufthavn solgt.

Billund Lufthavn:

Mallorca (+10%)
Kreta (+10%)
Rhodos (uændret)
Tyrkiet (+100%)
Cypern (+15%)

Årets højdespringer hos jyder og fynboer er Tyrkiet. – Vi har booket dobbelt så mange rejser som i fjor, og allerede nu er vi gået på jagt efter ekstra kapacitet til at flyve til Antalya i skoleferien, siger Jan Vendelbo.

Århus Lufthavn:

Spies har i sommer en ugentlig afgang fra Tirstrup til Rhodos. Hver ottende rejse er solgt – dog lidt mere i skoleferien.

Bornholms Lufthavn:

Mallorca (+60%)
Rhodos (uændret)
Kreta (+50%)

Jan Vendelbo: - Også beboerne på solskinsøen er åbenbart i solunderskud. Fortsætter de med at købe rejser i samme takt som hidtil, må vi ud og finde ekstra fly til perioden efter turistsæsonen på klippeøen.

Københavns Lufthavn:

Mallorca (+5%)
Kreta (+5%)
Rhodos (uændret)

- Tidligere var Tenerife et rent vinterrejsemål, men det har ændret sig. Faktisk har vi booket 25% flere rejser til den solsikre ø end på samme tid i fjor, siger Jan Vendelbo.

Han glæder sig også over, at Tyrkiet igen er blevet populært hos danskerne. I 2005 holdt 264.230 ferie i det store ikke EU-land med de lave priser. – Sidste år faldt tallet til ca. 185.200, men den trend er brudt i år, idet vi på nuværende tidspunkt har solgt fire gange så mange Tyrkiet-rejser som i fjor, siger Jan Vendelbo.Lagt på 30. januar 2008 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rejsefeber.dk
 Spies
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds