ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
I gamle dage havde man pinebænke. Nu har man pressen.
Oscar Wilde

Stort potentiale i høj komfort og luksus


Luksusrejserne er kommet for at blive. Og således også Apollos eksklusive program med ultimative luksusrejser, ”Exclusive by Apollo”. Danskerne booker tidligere og tidligere for at få det, de vil have, og de booker dyrere og dyrere.

Apollos Exclusive-katalog 08 er nu på gaden, og det er flere måneder tidligere, end det plejer. Cirka 1000 danskere forventes at tage på en eksklusiv rejse med Apollo over sommeren, og der bliver rift om pladserne. I vinter har cirka 3000 danskere været med Apollo på luksusrejse.

”Hele 25 % flere i 2007 bookede hotelkategorierne 4+, 5 og 6 i forhold til 2006, så tendensen er tydelig. Danskerne booker med andre ord ikke bare tidligt. De booker også dyrere rejser end tidligere. Vi har valgt at lancere vores Exclusive-program 08 flere måneder tidligere, end vi har gjort de foregående år, da efterspørgslen på de eksklusive rejser er langt større, end vi nogensinde har oplevet før, og da netop Exclusive-gæsterne vil være helt sikre på, at de får nøjagtigt det, de vil have. En Exclusive-rejse er kendetegnet af, at man ikke går på kompromis med noget som helst, og vores nye Exclusive-program byder derfor også på en lang række fantastiske luksusnyheder i Thailand, på Mauritius, i Grækenland, Spanien, Portugal, Italien, Kroatien, Tunesien og Vietnam”, siger Jan Lockhart, adm. dir. hos Apollo.

Det eksklusive program garanterer en ferie i luksus, hvad angår rejsemål og omgivelser, flyvning og ikke mindst hotel og hotelfaciliteter. Hotellerne tæller fire+, fem og seks stjerner, og servicen er i top. Privat transfer indgår i rejsens pris, ligesom store, veludstyrede spaafdelinger findes på hovedparten af de udvalgte Exclusive-hoteller. Der kan også lejes yacht, helikopter og dyre sportsbiler, hvad mange af Apollo-gæsterne benytter sig af.

”Vores luksusrejser ligger i prisklassen 15.000 – 40.000, og det er der en større og større del af danskerne, der både kan og vil. Vi lever i en individualiseret verden, og det smitter af på præferencerne inden for rejser. De fleste vil kunne dyrke sig selv, og behovsopfyldelsen hos individet og hos parret eller familien som sådan er essentiel. Vi synes alle, at vi fortjener det bedste af det bedste, og det er ydermere væsentligt for os at kunne iscenesætte os selv i kraft af den rejse, vi vælger. Luksustrenden på rejser er kun lige begyndt, og den rummer et stort potentiale og uendeligt mange ferievarianter”, forklarer Jan Lockhart.

Thailand er selvskreven, når der tales luksus. Også derfor indeholder Apollos Exclusive-program 08 adskillige tophoteller fordelt på Bangkok, Koh Samui, Hua Hin og Phuket. De verdensberømte Anantara-hoteller figurerer naturligvis i Thailands-udbuddet. Hvad gælder Vietnam, er der luksus at hente i metropolen Saigon. På Mauritius er der underskønne strande, sublime luksushoteller med adgang til enestående 18-hullers golfbaner. Og meget meget mere.

Se mere på: www.apollorejser.dk / Exclusive!


Lagt på 31. januar 2008 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rejsefeber.dk
 Spies
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds