ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
Det er meneskeligt at fejle, men guddommeligt at tilgive.
Alexander Pope

Spis igennem


Hvorfor bliver vi federe og federe? Hvordan kan vi lave om på vores madvaner uden at skulle til at spise kedelig fedtfattig mad uden smag? Hvad er hemmeligheden bag mad, der smager vidunderligt, selvom det kun indeholder meget lidt fedt?

Ikke siden Middelalderen har ernæringsvidenskaben og gastronomien gjort en alvorlig indsats for at tale samme sprog, men med denne koge- og debatbog udfordrede fedmeprofessoren Arne Astrup og madelskeren Claus Meyer i 2002 sig selv og hinanden. Bogen, der formidler den nyeste ernæringsforskning, et historisk tilbageblik og et indblik i andre kulturers måder at lave mindre fed mad med større velsmag på, foreligger i denne nyreviderede udgave med 24 ekstra sider med helt nye opskrifter.

Bogen indeholder i alt over 100 skønne retter. Mens de fleste råvarer er danske, er nogle af opskrifterne inspireret af Asien, Mexico og Middelhavslandene. Derudover indeholder bogen opskrifter på dansk mad, når det er allerbedst. Resultatet er velsmag med god samvittighed. Til dig, der vil tabe dig og til dig, der bare gerne vil spise magert, men altid lækkert.

Titel: Spis igennem
Forfattere: Claus Meyer og Arne Astrup
Forlag: Politikens Forlag


Lagt på 14. februar 2009
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 UnderCover by LE KLINT
 GUBI
 Jesper Holm
 Rosendahl
 Menu
 Faber
 Andre artikler
Jamie Oliver - Grønt
Stadig flere ønsker at spise mere grønt, hvad enten det skyldes helbredsmæssige årsager, økonomiske hensyn eller...
Læs mere
Enkelt
Yotam Ottolenghi er stjernekokken, der revolutionerede det grønne køkken med sin sans for smagssammensætning...
Læs mere
Holms desserter
Claus Holm har skiftet salt ud med sukker...
Læs mere
Lev sundt året rundt
Slankekure, lynkure, suppekure og juicekure lover alle en sundere livsstil og en slank krop. Du kan tabe dig på kort sigt, men...
Læs mere
Grøn Mad - Let at lave
Grøn Mad - Let at lave er til dig, der gerne vil spise flere grønsager...
Læs mere
River Cafe
120 opskrifter på italiensk mad, når det er allerbedst fra legendarisk London-restaurant...
Læs mere
Regnbuemad
Myten siger, at der for enden af regnbuen findes en værdifuld skat. Måske er der noget om det. I kogebogen "Regnbuemad" bliver...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds