ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Jeg ved ikke hvad 3. verdenskrig vil blive kæmpet med, men 4. vil blive kæmpet med pinde og sten.
Albert Einstein

Ekstra benplads under rejsen


Til vinter bliver det den rene svir at flyve til fjerne rejsemål som Phuket og Goa - i hvert fald hvis man rejser med Spies. Sammen med Spies har MyTravel Airways besluttet at ombygge tre af selskabets miljøvenlige Airbus 330-200-fly for at skabe bedre benplads. 34 stole fjernes fra hvert fly, og herefter bliver benpladsen på 84 centimeter mod hidtil 74-76 centimeter.

De ombyggede Airbus 330-200-fly skal til vinter flyve non-stop fra København til Goa i Indien og til danskernes foretrukne rejsemål i Det Fjerne Østen, Phuket. På hvert fly reduceres antallet af sæder i kabinen fra 360 til 323.

- Den langt bedre benplads skaber grundlag for en helt ny klasse om bord på A330-200-flyene, nemlig SunClass med 274 pladser. Alle disse stole vil for øvrigt blive monteret med nyt mørkeblåt, komfortabelt læder, fortæller direktør i Spies Jan Vendelbo. Forrest i flyet vil der fortsat være RoyalClass - vores svar på ruteflyselskabernes businessclass, hvor benpladsen og servicen er om end endnu bedre til en pris, der er til at betale.

En konkurrerende rejsearrangør har netop annonceret, at de også vil skabe ekstra benplads på deres fly til Thailand. Men her er der kun tale om flyvningerne til Krabi. Til Phuket vil man fortsat benytte ældre Boeing 747-fly, der er udstyret med næsten 200 flere flystole end i ruteflyselskabernes fly af samme type.

- Selv om vores gæster nu får et langt bedre oversøisk flyprodukt, slår det ikke igennem i form af nævneværdigt højere priser, siger Jan Vendelbo.

MyTravel Airways, der syv år i træk blev valgt af forbrugerne som Danmarks bedste charterflyselskab, ombygger også flyflåden af A330-300-fly - en flytype, hvor der ikke findes RoyalClass. I stedet tilbydes nu SunClass med 84 centimeter benplads i en stor del af flyet. Denne flytype skal flyve til Phuket fra København fra ultimo januar 2009.

- Det er en markant investering, vi nu foretager i langt bedre komfort for vores gæster. Ikke alene i form af den bedre benplads men også muligheden for at flyve non-stop, siger Tom Clausen, der er administrerende direktør i MyTravel Airways.

De ombyggede fly skal flyve oversøiske vinterflyvninger for Spies og Tjæreborg i Danmark og for Ving i Norge og Sverige. Flyselskabet ændrer i øvrigt navn i maj til Thomas Cook Airlines Scandinavia.


Lagt på 18. februar 2008 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Spies
 Rejsefeber.dk
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds