ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Erara humanum est - det er menskeligt at fejle.

Nye forårs-smoothies fra innocent drinks


innocent drinks tager forskud på foråret med to nye smoothies-varianter. Den ene er med appelsiner, gulerødder og mangoer, hvilket gør den til den første “frugt og grønt”-smoothie. En enkelt lille flaske giver dig 50 % af dit daglige behov for A-vitamin og hele 175 % af C-vitamin-behovet.

Den anden består af 100 % frugt, men til gengæld er det noget meget avanceret frugt sprængfyldt med antioxidanter. Den nye smoothie indeholder små økologiske Fair Trade certificerede açai-bær, røde Hicaz-granatæbler og vilde blåbær. Frugterne er nogle af verdens mest antioxidant-rige fødevarer.

For at sikre den bedste smagsoplevelse er alle frugter nøje udvalgt fra særlige områder i hele verden. Appelsinerne plukkes fx i Florida, Açai-bærrene i Brasilien, granatæblerne i Tyrkiet og blåbærrene i NovaScotia i Canada. Som tak for frugterne donerer innocent drinks som sædvanligt 10 % af overskuddet til velgørende formål i de lande, hvor frugterne kommer fra.

Frugt, frugt og kun frugt
En innocent smoothie består af 100 % ren blendet frugt. Ikke andet. Der er hverken tilsat sukker, frugtkoncentrat eller konserveringsmidler. Derfor er en innocent smoothie et godt alternativ, hvis man har svært ved at komme igennem de anbefalede seks stykker frugt og grønt om dagen.

- Vi har erkendt, at der i vores travle hverdag ofte er lidt for meget arbejde og alt for lidt tid til selvforkælelse. Mange oplever, at det er svært at få plads til de seks stykker frugt og grønt i hverdagens program. Derfor har vi opfundet innocent smoothies – for at gøre det lidt lettere at leve sundt. En innocent smoothie består bare af frugt, frugt og kun frugt, siger Nicholai Reinseth fra innocent drinks.

De nye smoothies er allerede ved at blive kørt ud til Irma og 7-Eleven. Så kig efter dem, næste gang du handler. Begge varianter forhandles i 250 ml. flasker og koster vejledende 21,95 - 24,95 kroner.


Lagt på 27. februar 2008 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rejsefeber.dk
 Spies
 Andre artikler
500 juicer og smoothies
I denne bog finder du opskrifter på alt lige fra supersunde energiboostere til cremede milkshakes...
Læs mere
Blended Baileys
En iskold nydelse på en varm dag…
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds