ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Det eneste vi aldrig får nok af er kærlighed. Og det eneste vi aldrig giver nok af er kærlighed.
Henry Miller

NWZ-A820 fra Sony


Sony udvider nu WALKMAN® familien med den brugervenlige NWZ-A820 WALKMAN® Video. Med en superb lyd- og videokvalitet er afspilleren fyldt med avancerede WALKMAN® funktioner, ekstra lang batteritid, en stor 2,4" skærm og en hurtig forbindelse med Bluetooth Stereo®.

NWZ-A820 serien er tynd og let, og findes i farverne sort, hvid, guld og pink. NWZ A829 (16GB) kan lagre hele 62 timer video eller 3.800 sange. NWZ-A828 (8GB) har plads op til 30 timer og 40 minutters video eller 1.850 sange. Med NWZ-A826 (4GB) får du 15 timers video eller 925 sange.

Takket være NWZ-A820 serien kan du nyde mediasamlingen på farten uden at bekymre dig om batteriet, der giver helt op til 10 timers videoafspilning eller 36 timers uafbrudt musik. Selv med tilsluttet Bluetooth Stereo® byder batteriet på 7 timers video eller 15 timers musik.

Den klare, lyse 2,4" QVGA skærm understøtter en problemfri videoafspilning med op til 30 billeder pr. sekund med en fantastisk kontrast og farvegengivelse. For ekstra fleksibilitet kan videoer og billeder ses i forhold til, hvordan skærmen vendes (venstre, lodret og højre). Fotosamlinger kan også ses som slideshows akkompagneret af din egen musik.

Understøttelse af Bluetooth Stereo® åbner en ny spændende verden af trådløse muligheder for at forbedre nydelsen af digitale medier på farten. NWZ-A820 serien kan streame lydfiler og informationer om nummer/kunstner gennem et Bluetooth Stereo® kompatibelt anlæg som f.eks. Sony CMT-HX70BTR og CMT-HX50BTR.

Det er også let at nyde digital musik via dine Bluetooth Stereo® hovedtelefoner som f.eks. Sony DR-BT50 eller en CD-radio til bilen som Sony MEX-BT5100. En lettilgængelig knap på siden af afspilleren giver med ét tryk forbindelse til andre Bluetooth enheder.

WALKMANs overlegne lyd er sikret af fire "Clear Audio" teknologier. De medfølgende 13,5mm EX hovedtelefoner har ekstra store driverenheder for en bedre dynamisk gengivelse med udvidet frekvensområde og en solid bas. Den Sony-udviklede Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) gengiver høje frekvenser, der er udvisket af lyd-kompression, så lyden bliver mere naturlig. Clear Stereo forhindrer lydsignalerne i at forsvinde fra kanalerne, hvilket resulterer i en renere og bedre adskilt stereo-gengivelse. Derudover giver Clear Bass stærkere lav-frekvent gengivelse, uden at tilføje forvrængning som i konventionelle equalizere. Endnu rigere lyd gives af et udvalg af effekt-indstillinger, der omfatter en 5-Band Equalizer, VPT Acoustic Engine og Dynamic Normalizer.

Pakket med avancerede muligheder er NWZ-A820 serien brugervenlig med intuitive skærmmenuer, forbedret afspilning og søgefunktioner.

WALKMAN NWZ-A820 serien [NWZ-A826 (4GB), NWZ-A828 (8GB) og NWZ-A829 (16GB)] er tilgængelig fra april 2008.


Lagt på 1. marts 2008 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Hyundai
 Natuzzi
 Menu
 Jesper Holm
 Rosendahl
 Ford
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds