ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Den gamle øje-for-øje filosofi fører kun til, at alle til sidst bliver blinde.
Martin Luther King

NAVIGON FreshMaps


Nu er det slut med forældede kort på GPS’en. Fra april 2008 introducerer NAVIGON en ny service, som giver mulighed for at opdatere kortet på den personlige navigationsenhed med kun tre måneders mellemrum.

Opdateret kortmateriale er afgørende for kvaliteten af den rutevejledning, man får fra sin personlige navigationsenhed. Adskillige tusinde kilometer veje ændres hvert år over hele Europa. Og det er bestemt ingen fornøjelse at blive guidet ind på en vej, som ikke længere eksisterer. NAVIGON introducerer nu, som den første producent af navigationsenheder, en ny service kaldet NAVIGON FreshMaps. Servicen indebærer, at man med kun tre måneders mellemrum kan opdatere kort-materialet til sin NAVIGON GPS-navigator. Opdateringen indeholder komplette kort over Europa med de seneste ændringer af veje, afkørsler og specielle destinationer – alt sammen leveret og verificeret af NAVTEQ. Samtidig garanterer NAVIGON fremover, at alle produkter straks efter købet gratis kan opdateres med det allernyeste kortmateriale.

”Vi oplever rigtig mange kunder, der spørger, om deres nye GPS nu også leveres med det nyeste kortmateriale. Det gør vi noget ved og tilbyder vores FreshMaps som en garanti for nyeste kort på alle NAVIGON-produkter. Inden for 30 dage fra første tilslutning til GPS-satellitterne får man nu mulighed for at downloade det nyeste kort via NAVIGON Fresh. Jeg er sikker på, at vores kunder vil sætte pris på den nye service, som eliminerer spørgsmålet om kortkvaliteten på deres nye GPS,” siger Allan Friis, Country Manager i NAVIGON Danmark og Norge.

NAVIGON FreshMaps abonnement
NAVIGON-brugere kan fra 14. april 2008 abonnere på NAVIGON FreshMaps. Til en pris på 749 kroner kan man i en periode på to år opdatere kortmaterialet i sin GPS-navigator via NAVIGON Fresh på www.navigon.com.

For den netop annoncerede NAVIGON 2110 max tilbydes de to første års service for 149 kroner, hvis man bestiller FreshMaps senest 30 dage efter, at man har købt enheden.

For 2008-topmodellen NAVIGON 8110 er den nye service gratis de første 24 måneder.

Garanti for nyeste kort på din NAVIGON-GPS
NAVIGON indfører nu også en garanti, som betyder, at alle der køber en ny GPS-navigator fra NAVIGON også kan foretage et gratis download, som sikrer, at man har den nyeste software på enheden. Denne garanti er ikke betinget af, at man abonnerer på NAVIGON FreshMaps. Det kræver blot, at kortet hentes senest 30 dage efter modellen har haft den første kontakt til en GPS-sattelit. Download af det allernyeste kort sker til din PC via www.navigon.com. Kortet overføres derefter til den nyanskaffede GPS-navigator via et USB-kabel.

NAVIGON Fresh og FreshMaps kan benyttes til hele familien af NAVIGON-produkter.


Lagt på 12. marts 2008 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Subaru
 GUBI
 Faber
 Hyundai
 Ford
 Menu
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds