ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Der var aldrig et geni uden et stænk af galskab.
Aristoteles

Campingguide med GPS-koordinater


Camping er en populær ferieform med friheden til at ændre kurs undervejs. Det kan dog være svært at finde vej gennem små landeveje og udenlandsk skiltning, og det bliver ikke lettere, når man samtidig har en campingvogn på slæb, der ikke bare kan foretage en u-vending på en smal vej. Men nu kan campister hente hjælp i FDMs nye campingguide, som indeholder GPS-koordinater til mere end 3.000 europæiske pladser.

”Med GPS-koordinaterne ved hånden er det nemt at ændre turen undervejs uden at bruge tid på kortkiggeri og måske køre forkert. Samtidig er guidens informationer så detaljerede, at det er let at tjekke, om pladsen passer til feriestemningen. Nogle søger måske en mere rolig plads, mens andre ønsker en plads med mange aktiviteter for børn”, siger feriekonsulent i FDM ferie og fordele, Randi Voldbakken.

Guidens piktogrammer giver et godt overblik over alt fra pladsernes beliggenhed, sanitære forhold til aktiviteter og prisniveau, og hvor mange stjerner pladsen får i hver kategori. Da alle pladser er bedømt ud fra samme kriterier, kan pladserne sammenlignes med hinanden. Det gælder også i forhold til overnatningsprisen, hvilket er relevant, hvis man ønsker at udnytte de rabatter, man får med det såkaldte CampCard.

”Gennem de senere år har mange fået øjnene op for gevinsten ved CampCard, der følger med ved køb af campingguiden. Kortet giver store rabatter på overnatning uden for pladsernes højsæson. Det er ofte en fordel for os danskere, fordi udlandets højsæson ikke falder sammen med vores”, siger Randi Voldbakken.

FDM Campingguide Europa 2008 er udarbejdet i samarbejde med FDMs tyske søsterklub ADAC og kan købes i de fleste boghandler, på www.fdm.dk eller i FDMs butikker. Campingguiden beskriver både pladser på populære destinationer som Frankrig og Italien og mere utraditionelle destinationer som de baltiske lande.

Guiden koster 179 kroner for medlemmer af FDM og 199 kroner for ikke-medlemmer. Medlemmer af FDM kan desuden se en udvidet onlineversion af campingguiden med godt 5.000 pladser på FDMs hjemmeside.


Lagt på 24. marts 2008 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Spies
 Rejsefeber.dk
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds