| | | | |
| | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | | | | | | | | | |
Hvis du tænker for længe på det næste skridt, kommer du til at tilbringe livet på et ben. |
|
| | | |
| | | Lynstegte skaldyr med østerssauce og udon-nudler |
| Ingredienser: 400 g udon-nudler 2 tsk majsmel 2 spsk vegetabilsk olie 2 fed hvidløg, pillet og presset 1 rød peberfrugt, skåret i tynde strimler 12 babyblæksprutter, renset 4 ukogte, pillede rejer 8 kammuslinger 2 spsk cherry 1½ dl vand 1 tsk salt 1 tsk sukker 2 spsk østershatte 1 spsk lys sojasauce 50 g pak choy, grofthakket 2 tsk sesamolie Sort, friskkværet peber Fremgangsmåde: Kog nudlerne i en stor gryde i 2-3 minutter. Hæld vandet fra og skyl dem over med rindende, koldt vand. Herefter laves en blanding af 2 spsk koldt vand og majsmel. Opvarm en wok over middelvarme i et par minutter. Hæld den vegetabilske olie i. Lynsteg den pressede hvidløg i 5 sekunder. Tilsæt rød peber og steg yderligere 1 minut. Kom derefter skaldyrene i, og lynsteg ½ minut. Hæld vin og vand ved og bring retten i kog. Tilsæt sukker, salt, østerssauce og sojasauce. Tilsæt pak choy, derefter majsmelsbrandingen og bring retten i kog igen. Saucen skal have en klæbrig konsistens. Rør sesamolien i. Fordel nudlerne på 2 tallerkener og top op med indholdet af wokken. Afslut med et pift friskkværnet sort peber. | | |
| Skrevet 12. marts 2012 af TH | | | |
| | |
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |  | | Laksetærte Laks smager skønt og indeholder gode næringsstoffer, som holder os sunde og raske... | Læs mere |
|
| | | | | |
|
|
|
| | | | | |
| | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | | | | | | |
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS |  |
|
| | | |
| | |