| | | | |
| | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | | | | | | | | | |
Hvis man regner med belønning for sin godhed, er det ikke godhed, men beregning. | Piet Hein |
|
| | | |
| | | Lynstegt oksekød med champignoner og forårsløg |
|  | Foto: Dreamstime |
Ingredienser: 150 g champignoner 250 g oksekød i strimler 1 knsp de fem krydderi 1 knsp salt 1 fed hvidløg 1 tsk frisk ingefær 3 spsk olie 6 forårslåg 2 spsk sojasauce 2 tsk sukker ½ dl vand 2 tsk majsmel Fremgangsmåde: Rens champignonerne og skær dem i tynde skiver. Skær oksekødet i fine strimler. Drys kødet med de fem krydderipulveret og salt. Gnid derefter knust hvidløg og ingefær ind i kødet. Varm olien i en wok. Skær forårslågene i lange, tynde strimler og steg dem sammen med champignoner i ca. 3 minutter. Tilsæt kødet og steg ved høj varme indtil kødet er blevet brunt. Tilsæt sojasauce, sukker og vand. Bring i kog og jævn med en blanding af majsmel og vand. Retten kan serveres som den er, eller med basmatiris til. | | |
| Skrevet af TH | | | |
| | |
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |  | | Laksetærte Laks smager skønt og indeholder gode næringsstoffer, som holder os sunde og raske... | Læs mere |
|
| | | | | |
|
|
|
| | | | | |
| | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | | | | | | |
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS |  |
|
| | | |
| | |