ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
  Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Musik
  Film
  Bøger
  Kultur
Gossip
  Film Gossip
  Musik Gossip
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Madopskrifter
  Kogebøger
  Drinks
  Bageopskrifter
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil
Horoskop
Konkurrencer
Ugens Tema
Bruger Login
Ny Bruger
Mine Favoritter
 Citat
Vi har kunsten for ikke at dø af sandheden.
Friedrich Nietzsche

Lynstegt oksekød med champignoner og forårsløg

Foto: Dreamstime

Ingredienser:
150 g champignoner
250 g oksekød i strimler
1 knsp de fem krydderi
1 knsp salt
1 fed hvidløg
1 tsk frisk ingefær
3 spsk olie
6 forårslåg
2 spsk sojasauce
2 tsk sukker
½ dl vand
2 tsk majsmel

Fremgangsmåde:
Rens champignonerne og skær dem i tynde skiver. Skær oksekødet i fine strimler. Drys kødet med de fem krydderipulveret og salt. Gnid derefter knust hvidløg og ingefær ind i kødet.

Varm olien i en wok. Skær forårslågene i lange, tynde strimler og steg dem sammen med champignoner i ca. 3 minutter. Tilsæt kødet og steg ved høj varme indtil kødet er blevet brunt. Tilsæt sojasauce, sukker og vand. Bring i kog og jævn med en blanding af majsmel og vand.

Retten kan serveres som den er, eller med basmatiris til.


Skrevet af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Natuzzi
 Jesper Holm
 UnderCover by LE KLINT
 Menu
 GUBI
 Faber
 Andre artikler
Kylling og rejer i kokossovs
Smagfuld middagsret fra Seychellerne...
Læs mere
Grøn omelet
Omelet med porrer og kartofler...
Læs mere
Lynstegte grøntsager
Sprøde grøntsager serveret med dampende varme jasminris...
Læs mere
Hjemmelavet jordbæris
Lækker hjemmelavet jordbæris til 10-12 personer...
Læs mere
Kartoffelsuppe
Kartoffelsuppe med porer og purløg. Kan nydes både kold og varm...
Læs mere
Lækker tomatsuppe
Tomatsuppe er en rigtig efterårs- og vintersuppe og så er den tilmed fedtfattig...
Læs mere
Nytårstorsk
Hvorfor spiser vi torsk nytårsaften, og hvordan tilbereder man middagen?
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Musik
  Film
  Bøger
  Kultur
Gossip
  Film Gossip
  Musik Gossip
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Madopskrifter
  Kogebøger
  Drinks
  Bageopskrifter
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil
Horoskop
Konkurrencer
Ugens Tema
Bruger Login
Ny Bruger
Mine Favoritter
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds