| | | | |
| | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | | | | | | | | | |
Gamle mænd er farlige. Fremtiden er dem ligegyldig. | George Bernard Shaw |
|
| | | |
| | | Oksekød med jordnødder |
|  | Foto: Dreamstime |
Ingredienser: 500 g mørt oksekød 3 kartofler 3 spsk vindruekerneolie 2 dl kokosmælk 1 spsk rød karrypasta 2 kaffir limeblade 1 dl peanuts 50 g bønnespirer Fremgangsmåde: Skær kødet i små terninger. Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Opvarm en wok over kraftig varme og slyng olien rundt. Lynsteg karrypastaen i 15 sekunder. Tilsæt kødet og steg i 3 minutter. Kom kokosmælk, kaffir limeblade og kartofler i. Skru ned for varmen og kog til kartoflerne er møre. Retten kan spises som den er eller med ris som tilbehør. Pynt med peanuts og bønnespirer inden servering. | | |
| Skrevet af TH | | | |
| | |
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |  | | Laksetærte Laks smager skønt og indeholder gode næringsstoffer, som holder os sunde og raske... | Læs mere |
|
| | | | | |
|
|
|
| | | | | |
| | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | | | | | | |
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS |  |
|
| | | |
| | |