ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
En klassiker er en forfatter, der endnu bliver citeret, men ikke længere læst.
Alfred Hitchcock

Pentax Optio V20


At man godt kan vokse og alligevel ikke blive ret meget større, er det nyeste kamera i Pentax’s Optio V-serie et godt eksempel på. Det nye Pentax Optio V20 bygger nemlig videre på mange af de faciliteter, som fandtes i forgængeren Pentax Optio V10, men rummer alligevel mange interessante forbedringer.

Den mest markante leverer objektivet, der er vokset fra at arbejde med 3 gange optisk zoom til at have 5 gange optisk zoom, hvilket gør objektivet til et af de længst rækkende i Pentax’s serie af digitale kompaktkameraer, idet zoomområdet nu svarer til 36-180 mm i det traditionelle 35 mm format. Samtidig er kameraets digitale zoomfunktion vokset fra 4 til 5,1 gange, så står man i situationer, hvor man virkelig har behov for at zoome kraftigt ind, kan man ved at kombinere de to zoomtyper nå op på en samlet zoomeffekt på 25,5 gange.

Ligesom forgængerudgaven har Pentax Optio V20 også en tre tommers LCD-skærm med 230.000 punkter og en vidvinkelvisning på 170 grader, men mulighederne for at anvende LCD-skærmen er blevet yderligere forbedret. Skærmen på det nye kamera er nemlig blevet udstyret med en ny Anti Reflection coating, der undertrykker udefrakommende lys og reducerer reflekserne, så det specielt i udendørssituationer bliver nemmere at betragte motivet.

Pentax Optio V20 er også forsynet med mærkets velkendte faciliteter som Auto Picture-funktion, funktionen til at minimere effekten af rystelser samt ansigtsgenkendelsesfaciliteten Face Recognition, der både anvendes i forbindelse med fokusering og eksponering. Men Face Recognition-funktionen i Pentax Optio V20 rummer yderligere et par finesser.

Kameraet har således Smile Capture, og slår man denne funktion til, tager kameraet helt automatisk portrætterne i samme øjeblik, som personerne på motivet åbner munden og blotter tænderne. Endnu en ny facilitet hedder Blinking Detection, der med det samme fortæller fotografen, om personerne på motivet havde lukkede øjne, da billedet blev taget, så man ikke først opdager dette, når man får fotoet op på computerskærmen derhjemme.


Lagt på 3. april 2008 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Menu
 Faber
 Hyundai
 GUBI
 Ford
 Jesper Holm
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds