ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Det eneste vi aldrig får nok af er kærlighed. Og det eneste vi aldrig giver nok af er kærlighed.
Henry Miller

Eksklusivt og eksotisk


Voya Travels, der er kendt for at arrangere eksklusive rejser til eksotiske rejsemål verden over, tager nu Dubai, Oman og Maldiverne på programmet. De tre rejsemål præsenteres i et 40 siders katalog, der udkommer i disse dage. Programmet indeholder såvel badeferier, som storbyferier, ørkenoplevelser og rundrejser.
Blandt de attraktive tilbud er et luksus-weekendophold på verdens eneste syvstjernede hotel, Burj Al Arab, i Dubai - et af de Forenede Arabiske Emirater. Hotellet, hvis navn betyder Arabernes Tårn, er 321 meter højt og står på en kunstig ø 280 meter ude fra Jumeirah-stranden i Den Persiske Golf. Det er designet for at symbolisere den utrolige forandring, der er sket med Dubai, og bygningen minder om sejlet på en dhow - en typisk arabisk båd.

Hotel som ikon
Det luksuriøse hotel betragtes som et ikon i lighed med Eiffeltårnet i Paris og Operahuset i Sydney. I lobbyen er der 180 meter til loftet, og trods størrelsen har hotellet kun 202 værelser/suiter. Den mindste er 169 kvadratmeter; den største er 780 kvadratmeter. Kongesuiten koster 50.000 amerikanske dollars pr. nat.
Så dyre er Voya Travels overnatninger ikke. Prisen er 18.000 kroner for en forlænget weekend. Der gives rabat på 740 kroner pr. nat ved bestilling af rejse i maj og juni.
- Vi har brugt utrolig megen tid på at skabe det store katalog. Vi har fundet det allerbedste til vore krævende og kræsne kunder, fortæller Voya Travels salgsdirektør, Charlotte Zarp.

Kendte rejseværter
Et af åbningstilbuddene er en rundrejse til Dubai og Oman, der afvikles fra 7. december med Danmarks radios udenrigskorrespondent og kommentator Jens Nauntofte og skuespilleren Maria Stenz som rejseværter.
Charlotte Zarp vælger selv alle Voya Travels rejsemål, men hun fremhæver gerne det nye rejsemål Oman som totalt uspoleret.
- Det er en kæmpe kontrast til Dubai. Som Dubai var for 50 år siden med originale landsbyer og en venlig befolkning. Her besøger vi strande, hvor 100.000 af oceanernes skildpadder kommer for at lægge æg. Det er en intens oplevelse at overvære æglægningen, og er man heldig ser man, når de uklækkede unger kæmper sig over stranden til havet, fortæller Charlotte Zarp, der har 16 års erfaring i rejsebranchen og startede som selvstændig i 2004.

Se mere på www.voya.dk


Lagt på 6. april 2008 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Spies
 Rejsefeber.dk
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds