ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Lykken er at være sig selv nok.
Aristoteles

Frankofile bedsteforældre tager hele familien med

En bilferie i Sydfrankrig er ensbetydende med ca. 2.500 kilometer i en varm bil – hver vej! Derfor vælger stadig flere de direkte fly til f.eks. Nice fra både København og Billund.

Hver sommer flyver over 135.000 danskere med charterfly hen over Frankrig for at komme på ferie i Spanien. Kun ca. 27.000 tager en færdigpakket rejse til Frankrig med charterfly, men alligevel holder flere danskere sommerferie i Sarkozys land end i Spanien med bl.a. populære Mallorca. Blot har lavpris- og ruteflyselskaberne overtaget den dominerende stilling som danskernes foretrukne transportmiddel i luften, når turen går til Paris eller til de populære ferieområder i Sydfrankrig.

- Ca. 200.000 danskere vil i år flyve på ferie til Frankrig. Paris med de mange storbyferier topper med op mod 100.000 feriegæster, mens Nice kommer ind på en andenplads med ca. 50.000 luftbårne gæster på direkte fly fra både København og Billund. Lyon er tredjestørste område med ca. 10.000 flyvende – takket være bl.a. skisport, mens Montpellier kommer ind på en fjerdeplads med ca. 8.000 besøgende fra Danmark, fortæller udviklingschef for MyTravel Tango, Carsten Andersen.

Han mærker en markant vækst i interessen fra familier, der vil holde ferie i Sydfrankrig. – Ikke mindst ser vi et voksende salg til familiegrupper på op til 10-12 personer, hvor frankofile bedsteforældre gerne vil vise børn og børnebørn deres favoritland, siger Carsten Andersen.

- Kombinationen af afslapning, badeferie og kulturelle oplevelser i Provence og Cote d’Azur er et voksende hit – også blandt de, der ikke lige råder over egen bolig i det franske, siger Carsten Andersen.

MyTravel Tango har derfor udvidet sit program med flere familieresorts langs Den Franske Riviera. Her prioriterer franskmændene børnene højt med store poolanlæg, masser af sportsfaciliteter, børneklubber, restauranter m.m.

- I midten af juni kan en familie på fire med to voksne og to børn holde en uges ferie på et familieresort inklusiv fly og billeje fra ca. 3.800 kr. pr. person. Kommer vi ind i skolernes sommerferie, der nu afvikles nærmest parallelt med ferierne i de øvrige EU-lande, ligger prisen fra ca. 4.800 kr. pr. person. Når de store familier på 8-12 personer vil holde ferie i Provence og langs Cote d’Azur, er det feriehuse med egen pool og masser af plads, der efterspørges, siger Carsten Andersen.


Lagt på 15. april 2008 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rejsefeber.dk
 Spies
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds