ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Der var aldrig et geni uden et stænk af galskab.
Aristoteles

Nye børnebuffeter på Sunwing-hotellerne

Sara Begner har været i køkkenet med Lollo og Bernie for at lave de nye menuer, som 8.000 danske børn kan glæde sig til.

Sara Begner er ernæringsterapeut, kogebogsforfatter, kok på den svenske TV-kanal SVT’s programmer ’Toppform’ og ’Saras kök’ og fra årsskiftet chef for COOP’s testkøkken i Sverige. Hendes seneste opgave har været at udvikle Lollo & Bernie-buffeterne på Spies’ Sunwing Resorts, som hver sommer besøges af 8.000 danske børn og deres familier. De nye buffeter er i vinter blevet testet på Sunwing Resort Arguineguín på Gran Canaria, og fra og med sommeren 2008 vil de være at finde på samtlige Sunwing Resorts.

- Børn er konservative, når det gælder mad. I de nye Lollo & Bernie-buffeter koncentrerer vi os om mad, som de genkender. Det handler samtidig om, at familien gerne vil have en rolig og konfliktfri ferie – og mad kan være et trættende emne på ferien, det ved alle, der har børn, siger Sara Begner.

Lollo & Bernies buffet indeholder børnenes favoritretter fra alle verdens hjørner. - Sunwing findes jo over hele verden, og derfor synes jeg, at det var sjovt at plukke fra de forskellige lande og se det som en rejse, hvor vi hver dag rejser til en ny del af verden, siger Sara Begner. - En dag er vi i Amerika og spiser burger med tilbehør, næste dag er vi i Asien for at spise kokospaneret fisk med nudler, og dagen efter står menuen på orientalsk mad med hakkebøffer, pitabrød og tzatziki.

Sara Begner har udarbejdet 20 opskrifter, som skal anvendes på Sunwing-hotellerne. Tanken er, at både en tolvårig og en treårig skal kunne spise af buffeten. - Jeg synes ikke, at vi tager børns madglæde og madlyst alvorligt i dag, siger Sara Begner. - Det er jo respektløst at gå ud fra, at børn ikke synes om mad, der smager af noget. Det er min opfattelse, at det skal være nemt at lave mad. Maden skal være både sund og økonomisk, og grønsagerne får hovedrollen. Gerne på en lidt legende og fornyende måde.

Sara har selv to børn på to og fire år. - Alle retterne er nøje afprøvet på mine børn. Og de synes om dem, siger Sara Begner.

På Sunwing Resorts spiser børn under 12 år gratis fra børnebuffeten/-menuen til morgenmad, frokost og middag, hvis de er i selskab med en betalende voksen. På det almindelige menukort findes der endnu flere retter til halv pris.Lagt på 19. april 2008 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Spies
 Rejsefeber.dk
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds