ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Hvis man regner med belønning for sin godhed, er det ikke godhed, men beregning.
Piet Hein

FlyClassic – som at flyve Business Class til lavpris


FlyClassic giver danskerne mulighed for at vælge et flyselskab, hvor serviceniveauet lægger sig meget tæt op ad Business Class. Til gengæld vil priserne i perioder fuldt ud konkurrere med priserne hos lavprisselskaberne. FlyClassic er med andre ord den gyldne middelvej mellem Business Class og Economy Class, hvor man bl.a. tilbyder mad og drikke ombord, bedre benplads og fleksible billetter alt sammen inkluderet i prisen.

- Igennem de senere år har vi set en tendens til, at prisen er blevet den altafgørende faktor i konkurrencen om flypassagerne, en tendens som desværre også har medført dårligere service og ingen eller meget begrænset personlig betjening. Med FlyClassic ønsker vi at tilbyde de flyrejsende et all-inclusive koncept, som dækker over større komfort, bedre og mere personlig service alt sammen til samme faste pris året rundt, siger Knud Limschou, adm. dir. FlyClassic.

Selvom prisen for en FlyClassic billet i højsæsonen ofte vil være lavere end hos lavprisselskaberne, er det vigtigt for FlyClassic at slå fast, at man ikke er et lavprisselskab.

- I højsæsonen vil FlyClassics faste billetpris ligge på samme prisniveau eller lavere end en billet fra et af lavprisselskaberne, men i lavsæsonen vil vores faste priser være lidt dyrere, til gengæld er alt inkluderet året rundt. Vores mål er at konkurrere på en bedre rejseoplevelse og markant højere service - ikke på prisen. At vi så i de attraktive perioder kan være konkurrencedygtige på prisen er jo kun en fordel for vores kunder, siger Knud Limschou.

FlyClassic vil i første omgang tilbyde flyvninger på de populære destinationer København/Malaga samt København/Mallorca, der årligt besøges af ca. 300.000 danskere herunder 30.000 danskere med bolig eller feriebolig i området. Til efteråret udvides med en rute mellem København og de Kanariske øer, og det er planlagt at åbne op for endnu flere destinationer i 2009.

FlyClassic har indledningsvist indgået et tæt samarbejde med det SAS-ejede Spanair, der gør det muligt for FlyClassic at tilbyde passagererne de fordelagtige flyvninger til Sydspanien.

- Vi har indgået et særdeles tæt samarbejde med Spanair, som har gjort det muligt for os at aftage et fast antal Business Class sæder på udvalgte afgange og destinationer. I stedet for at skulle lægge ud med at fylde en hel maskine op har vi med denne aftale sikret os, at vi altid kan tilbyde vores kunder de bedste pladser med størst mulig fleksibilitet i forhold til destination og rejsetidspunkt. På sigt er planen dog, at vi skal chartre hele fly, men det nuværende samarbejde med Spanair er den ideelle opstartsmodel for os, siger Knud Limschou.

Prisen for en FlyClassic enkeltbillet København-Malaga bliver 1.400 kroner og 1.300 kroner for en enkeltbillet København-Mallorca. Prisen er fast, gælder hele 2008 og alt er inklusivt.

Se mere på www.flyclassic.dkLagt på 11. april 2008 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Spies
 Rejsefeber.dk
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds