ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Misund aldrig nogen hans tilsyneladende lykke! Du kender ikke hans hemmelige sorger.

Danskerne bifalder Ibiza

Ibizas smalle stræder i smukt sollys.

Apollo har fra denne sæson Ibiza på programmet, og det er mange år siden, det sidst var tilfældet. Den lille, smukke spanske ø, som Apollo er ene om at tilbyde på det danske marked, har ramt en nerve og sælger uovertruffent godt. Flere og flere danskere tager på charterferie til Spanien.

”Flere og flere danskere tager på charterferie til Spanien. Det viser både Apollos egne salgsopgørelser og SLV’s statistik over chartertrafik til spanske destinationer. Vores nyhed, Ibiza, er strøget helt til tops og på nuværende tidspunkt er cirka 50 % af oplægget på Ibiza solgt”, siger Jan Lockhart, adm. dir. hos Apollo.

En opgørelse over antallet af danskere, der tager på charterferie til det klassiske rejsemål, Spanien, viser, at cirka 350.000 tog af sted på charterferie til et spansk rejsemål fra danske lufthavne i 2006 mod cirka 310.000 i 2003, og tendensen er i klar stigning:
”Vores salg på Spanien med rejsemål som Mallorca, Gran Canaria, Fuerteventura, Lanzarote, Tenerife og nu også Ibiza går bedre end nogensinde. Samme tendens kan vi se af SLV’s statistik over antal charterpassagerer, der flyver fra Danmark til Spanien og retur. Stigningen mellem 2003 og 2006 indikerer, at vi sandsynligvis vil få en forøgelse på 15. – 20.000 passagerer i 2008”, siger Jan Lockhart.

Mange danskere bifalder, at Ibiza er tilbage som rejsemål:
”Mange kunder har kontaktet os for at udtrykke begejstring over, at vi har genoptaget Ibiza som rejsemål. Spanien oplever en ny bølge af popularitet, dette hos de nye generationer og børnefamilier, men også hos seniorerne, som husker opfindelsen af charterrejsen i 60’erne, hvor netop Spanien var det helt store hit. Seniorerne vil gerne tilbage til Spanien og se, hvad landet har at byde på anno 2008, og det gælder også Ibiza”.

”Ibiza har oven i købet lidt noget under, at ferieøen hos mange i 90’erne blev identificeret som et overrendt party-sted. Nu har de spanske myndigheder, både fra nationalt hold og lokalt på Ibiza, gjort et stort stykke arbejde for at opgradere øen, hvad gælder natur, hoteller, infrastruktur og faciliteter. Vi har ydermere fra Apollos side lagt vægt på at fortælle historien til danskerne om, at Ibiza i høj grad er en rejse værd, fordi øen udover varmt klima, smukke strande og gode udflugtsmuligheder har noget eksklusivt over sig i kraft af store boulevarder, gode restauranter og fashionable indkøbsmuligheder. Ibiza er blevet det nye in-sted for mange europæere, som ønsker noget særligt”, slutter Jan Lockhart.


Lagt på 17. april 2008 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rejsefeber.dk
 Spies
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds