ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Før andelsmejerierne og radioen lavede folk deres smør og åndsliv selv.
Piet Hein

Aeroblade – en sportsvogn på to hjul


Koga-Miyata er håndbygget luksus fra Holland – cykler i eksklusiv design og kvalitet. For at udfordre og demonstrere virksomhedens innovative præstationsevne har Koga-Miyata udviklet og produceret 50 unikke state of the art cykler i samarbejde med Spyker cars; den ultimative sportsvogn for excentrikere. Aeroblade-cyklen er et studie i lækkert design og med en kraftfuld karisma. Pris: 100.000 kroner. Før du læser videre og fortrylles, mens du overvejer om økonomien kan bære erhvervelsen af en Aeroblade, skal du bare vide: Der er ét eksemplar tilbage på det danske marked!

Basis for det atypiske partnerskab mellem Koga-Miyata og Spyker startede længe før de to virksomheder kendte til hinandens eksistens. Koga har produceret kvalitetscykler uden ligeværdige konkurrenter igennem tre årtier, til daglig brug, såvel som til professionelle cykelryttere. Spyker har tilført verden banebrydende bildesign af højeste kaliber siden 1898 og har en lang og glorværdig historie indenfor motorsport. Kontakten mellem Koga og Spyker etableredes i 2005.

Den legendariske Spyker har fra starten været anerkendt og beundret for iøjnefaldende design, overvældende ydeevne, eksklusivitet og perfekt ingeniør-arbejde – egenskaber som også praktiseres og værdsættes hos Koga. Når to så ambitiøse virksomheder, som Koga og Spyker, går sammen om et produkt, er målsætningen et tidløst smukt, high tech mesterværk baseret på klassiske træk fra Spyker sportsvogne og 1. verdenskrigs Spyker kampfly.

Aeroblade cyklens materiale og form er ikke tilfældigt valgt. Aeroblade er skabt som det udtrykte billede af Spykeren; cyklen er håndbygget i titanium, monteret med orange dæk, propelformede eger, skærme i svungne linier, samt sadel og greb i orange læder. Spyker navnet er præget på tandhjulsskærm, sadel og sadeltaske, så der ikke er tvivl om oprindelse og inspirationskilde. Med tydelige referencer til eksteriør og interiøret i sportsvognen har denne racer på to hjul et særdeles ekstravagant udseende.

Aeroblade fremstår som den ultimative luksuscykel. En spindende sølvpil med uovertruffen elegance i sin enkelthed og dog med en detaljerigdom, der pirrer både feinschmecker og finmekaniker. Aeroblade indgyder respekt med Formel1 ingredienser i kombination med jagerflyets aggressive ’need for speed’ – en tohjulet turbine, en royal racer, der bør tæmmes og køres besindigt gennem byen, for at opnå tilskuerens fulde anerkendelse og måbende misundelse.

Tekniske specifikationer:
Håndbygget titanium stel. 14 indvendige Rohloff-gear. Kranksæt i aluminium. Håndbyggede hjulsæt og skærme i karbonfiber/glasfiber/aluminium. Forhjul: Swissmade DT præcisionsnav. Lukket hydraulisk skivebremsesystem. Sadel, sadeltaske og greb i Hulshof håndquiltet læder. Lys: Projektilformet aluminiumscylinder med diodelys. Vægt: 12,8 kg.Lagt på 18. april 2008 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Cottonfield
 Triumph
 Fransa
 Noa Noa ApS
 Soaked in Luxury
 Menu
 Andre artikler
Hold din krop sund og smuk
Syv gode råd der holder din krop og dit sind i god form...
Læs mere
Hold gang i romancen
Det kan være svært at holde gang i romantikken når forelskelsen er dalet...
Læs mere
Alle mennesker har en fortid
Fra singleliv til tosomhed - hvad har du med i bagagen?
Læs mere
Et godt grin er guld værd
Findes der noget bedre end et godt grin? Et af dem, der får os til at slå os selv på låret...
Læs mere
Husk komplimenterne
Komplimenter er svære at give og modtage...
Læs mere
Sæt fokus på din søvn
Søvnmangel er lige så alvorligt for vores helbred som alkoholproblemer og overvægt…
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds