ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Lykken er at være sig selv nok.
Aristoteles

Sweet Spots - nyt rejsebureau for livsnydere


Sweet Spots følger tidens trend, hvor danske turister ønsker en aktiv ferie i fredelige omgivelser langt væk fra masseturismen, ophold på eksklusive hoteller med udsøgt gastronomi, mulighed for wellness og næsten alt inkluderet i prisen.

Det er Sweet Spots’ ønske at oplyse kvinder om, at de ikke behøver at være i topform for at tage med på en vandretur. Hvis de kan lide at gå lange ture herhjemme, kan de også klare en vandretur med Sweet Spots.

Når danskerne hører ordet ”vandretur” tænker de fleste på strabadserende vandreture fra tidlig morgen til sen aften iført en tung rygsæk, primitiv overnatning, tørkost og bad én gang om ugen. Men sådan behøver det ikke at være. Det er en myte, som Sweet Spots gerne vil gøre op med, for danske turister går glip af en masse spændende oplevelser i naturen, som kun kan nås til fods. Man behøver ikke at være i topform for at vandre i bjergrige egne eller at stå på en bjergtop for at opleve smukke udsigter. Sweet Spots’ vandreture er overkommelige, og man er tilbage på hotellet til eftermiddagskaffen. De fleste vil kunne klare dem fysisk uden større besvær.

Sweet Spots introducerer agroturisme i Alperne og på Mallorca. Agroturisme er nærmest et ukendt begreb for danske turister, og det er synd, for agroturisme står for små eksklusive hoteller beliggende i naturskønne omgivelser. Hotellernes restauranter byder på udsøgt gastronomi af lokale råvarer af høj kvalitet. Derudover tilbyder hotellerne en lang række wellnessbehandlinger og bade.

Navnet Sweet Spot kan oversættes til et helt unikt sted. Men man bruger også udtrykket sweet spot for følelsen af harmoni, der opnås, når alt går op i en højere enhed.

Sweet Spots er produceret og administreret af Lise Havsholm, der selv er med som rejse- og vandreleder på Sweet Spots’ aktive ferier. I år kan Lise Havsholm fejre 20 års jubilæum som producent og leder af vandreferier, og det gør hun ved at åbne sit eget rejsebureau.

Se mere på www.sweetspots.dkLagt på 1. maj 2008 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Spies
 Rejsefeber.dk
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds