| | | | |
| | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | | | | | | | | | |
Den, som i en diskussion henviser til en autoritet, bruger ikke sin forstand, men kun sin hukommelse. | Leonardo da Vinci |
|
| | | |
| | | Rice crispies-konfekt |
| Små, knasende chokoladebomber! Ingredienser: 200 g mørk chokolade 100 g usaltet smør 5 spsk lys sirup 100 g rice crispies (morgenmadsprodukt) Fremgangsmåde: Læg 12 små folieforme (ligner muffinforme i miniudgave) på en bakke. Smelt chokolade og smør over vandbad – rør rundt til det er smeltet. Tag skålen af varmen og rør rice crispies og sirup i. Fordel massen i formene. Stil konfekten i køleskabet i 1 time eller mere indtil de små godbidder er blevet faste og kølige. | | |
| Skrevet 1. oktober 2012 af TH | | | |
| | |
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |  | | Ciabatta Italienerne er fantastiske i køkkenet. Gør dem kunsten efter og bag et sprødt og lækkert ciabatta brød... | Læs mere |
|
| |
|
|
|
| | | | | |
| | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | | | | | | |
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS |  |
|
| | | |
| | |