ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Der er to typer mennesker i denne verden - de gode og de onde. De gode sover bedre om natten, men de onde ser ud til at nyde de vågne timer mere.
Woody Allen

Tag på kulinarisk rejse i Indien


Kuoni kan nu præsentere en af de største rundrejse-nyheder i år: En kulinarisk rejse i det betagende Indien, hvor fokus er på det indiske køkken. Rejselederen er den for offentligheden kendte Manu Sareen

Danskerne inviteres nu på en kulinarisk rundrejse i Indien, hvor Manu Sareen, hvis rødder er indiske, vil være "kulinarisk rejseleder". Rundrejsen vil både vise Indiens højdepunkter som Taj Mahal og Gangesfloden, men endnu mere nytænkende er, at professionelle indiske kokke vil lære deltagerne på turen at lave indisk mad.

”Manu Sareen har sammen med tv-vært Divya Das, som også har indiske rødder, netop udgivet en helt unik kogebog med titlen ”Vores indiske køkken”. Indien som land og den indiske gastronomi bjergtager flere og flere danskere, og Kuoni tager nu konsekvensen og tilbyder danskerne at se højdepunkterne i det smukke land, samtidig med at den autentiske indiske madlavningskunst kan læres”, fortæller salgs- og produktionsdirektør, Glenn Bisgaard.

”Der findes ikke særligt mange indiske kogebøger på det danske marked, men der er mange danskere, der elsker indisk mad. Der findes heller ikke rejser til Indien, hvor hovedformålet er, at danskerne skal lære at lave autentisk indisk mad. Men der er mange danskere, som gerne vil kunne kokkerere fra det indiske køkken. Jeg glæder mig ekstremt meget til at være kulinarisk rejseleder på den nye rundrejse og til at indvie danskerne i de indiske madtraditioner. Vi får nemlig indsigt i de mange hemmeligheder, der ligger i god, indisk mad”, forklarer Manu Sareen, ny rejseleder hos Kuoni.

Nogle af verdens mest sagnomspundne seværdigheder såsom Taj Mahal og Ganges-floden besøges naturligvis på rundrejsen. Også Calcutta aflægges et visit, ligesom Delhi beses. Men højdepunkterne på turen vil utvivlsomt være mødet med det indiske køkken, som gæsterne ikke bare skal smage på men også selv prøve kræfter med. Dette ved undervisning af professionelle indiske kokke, som kender det krydrede køkken i detaljen – og alle hemmelighederne bag de store smagsoplevelser.

”Når danskerne er vel retur i Danmark, vil det, der engang oplevedes som en jungle af eksotiske krydderier, planter og urter, være konverteret til velkendte ingredienser i velsmagende indiske retter.”, slutter Manu Sareen.

Første afgang er den 14/11 2008, som Kuoni og Det Berlingske Oficin tilbyder. Hvis turen interessemæssigt viser sig at blive en stor succes, som meget tyder på, vil flere afgange herefter blive planlagt.

Mere information om den specifikke rundrejse kan fås på www.lidtmere.dk/Indien


Lagt på 16. maj 2008 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rejsefeber.dk
 Spies
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds