ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
At frygte kærligheden er at frygte livet, og de, der frygter livet er allerede døde.
Bertrand Russel

Syv ud af 10 rejser i skoleferien er solgt

Den forholdsvis nye Puro Beach mellem Palma og Arenal på Mallorca er blevet et rent jetsetsted. Her koster en solstol 40 euro om dagen - inklusiv et håndklæde.

Selvom majvejret også i år viser sig fra sin bedste side, har over 210.000 danskere sol-sikret deres ferie i skoleferien ved at have købt en charterrejse. Lige nu er mere end syv ud af 10 rejser i skoleferien solgt - en klar fremgang i forhold til samme tidspunkt i fjor, hvor kun lidt over halvdelen af rejserne var væk. Ca. 300.000 af sommerens ca. 800.000 charterrejser ligger i skolernes ferie.

- Sidste sommer kom regnen og satte skub i salget af de sidste rejser. I år har danskerne været hurtigere ude end nogensinde og købt deres rejse i meget god tid. Specielt børnefamilierne har sikret sig, at ferien ikke igen i år drukner i regn. Faktisk er der nu kun få familielejligheder tilbage på de mest populære rejsemål, som igen i år er Mallorca, Kreta og Rhodos. 80 pct. af Mallorca-rejserne i skoleferien er solgt, fortæller direktør Jan Vendelbo, Spies, der totalt set har solgt ca. 60 pct. af alle rejserne frem til slutningen af oktober.

For nogle år siden var De Kanariske Øer kun et vinterrejsemål, men det har ændret sig - på trods af den næsten dobbelt så lange flyrejse i forhold til de populære ferielande omkring Middelhavet. I skoleferien er 92 pct. af Spies' rejser til Tenerife solgt. I øvrigt bliver Grækenland danskernes største rejseland denne sommer med Kreta og Rhodos som de store magneter, men også Kos hitter. Otte ud af 10 rejser hertil er solgt - ikke mindst på grund af øens meget udbyggede "all inclusive" hotelkoncept. På trods af uroen omkring Muhammed-tegningerne, er der også øget interesse for Tyrkiet som rejsemål.

Specielt jyderne er rejselystne i skoleferien i år. - Mens vi har solgt ca. 68 pct. af vores rejser fra København, ligger bookingprocenten fra Billund Lufthavn på 76 pct. Fra Aalborg er 71 pct. af vores rejser væk. Vi har ledt efter hotelværelser og ekstrafly til jyderne, men det er nærmest umuligt at opdrive, idet rejselysten er stor i vores nabolande, som også oplevede en våd sommer i fjor, siger Jan Vendelbo.


Lagt på 17. maj 2008 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Spies
 Rejsefeber.dk
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds