ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
En bank er et sted, hvor du kan låne penge, hvis du kan bevise du ikke har brug for dem.
Bob Hope

Olympus E-520


Ønsker du knivskarpe skud og at undgå rystede oplevelser? Så bør du kigge nærmere på det nye Olympus E-520 med en af markedets bedste billedstabiliseringer, der sikrer dig perfekte billeder i alle tænkelige situationer – også de vanskelige.

Du kender det godt: det perfekte skud, fanget på det rette øjeblik, glæden over det perfekte billede og så skuffelsen, når du ved nærmere eftersyn opdager, at billedet er rystet eller uskarpt. Det er enhver fotografs mareridt og en oplevelse, mange kan nikke genkendende til.

Storsællerten E-510, som i flere kameratest er udråbt til klassens bedste D-SLR, kommer nu i en ny, forbedret udgave. Med det nye Olympus E-520 kan du slutte fred med de rystede oplevelser. Den indbyggede billedstabilisator fungerer med alle objektiver og sikrer, at motiverne fanges med optimal skarphed, uanset om du fotograferer siddende bag på en motorcykel i ujævnt terræn, eller du har monteret en kraftig zoom, der kan være vanskelig at holde i ro under dårlige lysforhold. Stabiliseringen gør sig også gældende ved serieoptagelser med op til 3,5 billede pr. sekund.

Med vægt på høj billedkvalitet og brugervenlighed udviser Olympus E-520 en stor alsidighed og fleksibilitet. Den 10 megapixel store Live MOS-sensor giver stor detaljerigdom samt naturlig farvegengivelse, en forbedret præcis autofokus, der sikrer dig skarpe skud (også i Live View), samt 32 forskellige, automatiske optagelsesprogrammer, som betyder, at kameraet i princippet kan klare alle situationer med sine automatiske funktioner. – Og så kan du tilmed anvende kameraet under vand (UV-hus ekstra tilbehør). Den mere erfarne fotograf, der ønsker at indstille selv og skabe et mere personligt præg, kan benytte en række halvautomatiske eller manuelle indstillinger, som E-520 også byder på.

Olympus E-520 rummer alt det nyeste inden for kamerateknologi, blandt andet ansigtsgenkendelse. E-520 registrerer således placeringen af ansigter i billedet og indstiller skarphed og belysning målt i personers ansigt. Den nye skyggejusterings-teknologi gør endvidere, at kameraet automatisk belyser dele af billedet forskelligt. Ved motiver, som indeholder både sol og skygge, vil E-520 belyse hver del af motivet individuelt, og resultatet er et perfekt belyst billede.

Med Olympus E-520 er det blevet nemmere og hurtigere at arbejde med Live View, der gør det muligt at betragte billedet i optagelsesøjeblikket på den 6,9 cm store HyperCrystal II LCD-skærm med høj kontrast og en stor betragtningsvinkel på 176°. At du kan se billedet samtidig med det, der foregår uden for skærmen, gør det nemmere at komponere det rette udsnit, fange situationen og skabe det perfekte billede.

Olympus E-520 er grundlaget for et komplet kamerasystem, der er fuldt digitalt og kan vokse med opgaven. Hele systemet omfatter et stort udvalg af tilbehør, blandt andet Pro- og Top Pro- samt trådløse flash – og det hele er fremtidssikret, da det kan opgraderes via Internettet og derved konstant kan tilpasses nye krav og følge med udviklingen.

Olympus E-520 er det rigtige valg for alle, der elsker gode billeder og virkelige fotoeventyr. Det forventes i butikkerne juni 2008.Lagt på 19. maj 2008 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Chevrolet
 Menu
 Jesper Holm
 Natuzzi
 Faber
 UnderCover by LE KLINT
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds