ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
I gamle dage havde man pinebænke. Nu har man pressen.
Oscar Wilde

Notus fra Zepto


Zepto har udviklet verdens mest energieffektive bærbare Pc. Notus, som er navnet på Zeptos’ nye computer i 12”, har et elforbrug, der ligger næsten 50 pct. under tilsvarende computere på markedet. Det betyder, at Notus præsterer en rekordhøj batterilevetid på op til ti timer. Notus er udformet i magnesium, som betyder, at den kun vejer 1,1 kg og kan tåle at blive tabt fra en meters højde

”Takket være de nye McCaslin processorer fra Intel, er det lykkedes os som de første, at sænke strømforbruget i en bærbar Pc til bare 4,1 watt i drift målt efter Energy Star 4.0 standarden. Strømforbruget i de øvrige bærbare Pc’ere i dag ligger på omkring 8-12 watt”, siger Morten Kjærsgaard, Underdirektør, Zepto A/S.

Det lave strømforbrug betyder, at et fuldt opladet batteri forsyner Notus med strøm til mere end en hel arbejdsdag (ca. 10 timer). Samtidig er elektronikken i Notus pakket ind i et væskebestandigt magnesiumkabinet som betyder, at Notus kan modstå alle former for almindelige væsker, som bliver spildt i den og er robust nok til, at den kan blive tabt fra et skrivebord el. lign.

Zepto har netop indgået en aftale med Elsparefonden som betyder, at deres bærbare Pc’er fremover kommer med på listen over de mest energieffektive computere.

”Der er store energibesparelser at hente, når producenter som Zepto gør en indsats for at producere computere med meget lavt elforbrug. Det oplyste elforbrug for Notus på 4,1 watt, er meget lavt sammenlignet med, at kravet er 14 watt for at få Elsparefondens anbefaling og dermed ret til at bruge Elsparemærket,” siger Anders Hjorth Jensen, projektleder i Elsparefonden.

”Notus er en bærbar Pc, som henvender sig til alle, der har et behov for at have deres bærbare Pc med på farten. Den er ultralet, har en rekordhøj batterilevetid og er samtidig modstandsdygtig over for de fleste former for væsker og stød”, siger Morten Kjærsgaard, Underdirektør, Zepto A/S.

Notus bliver som standard leveret med en 3,5 millimeter tynd 12 tommers LED skærm, Bluetooth 2.0, trådløst netværk i N-standard, som sikrer dataoverførelse på 300 mbit samt et TPM krypteringsmodul til den 80GB store harddisk. TPM modulet yder en høj sikkerhed for, at data gemt på harddisken ikke kan blive misbrugt, hvis computeren skulle blive stjålet.

Notus kan bestilles på Zeptos hjemmeside til en pris på 7.995 kroner.

Se mere på www.zepto.dk


Lagt på 27. maj 2008 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Chevrolet
 Natuzzi
 Subaru
 Jesper Holm
 Menu
 Rosendahl
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds