ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
Kunst er det, man ikke kan. Hvis man kunne, var det jo ingen kunst.
Storm P

Mit pakistanske køkken


Mit pakistanske køkken er en hot kogebog med nemme og overskuelige hverdagsretter. Rushy Rashid tager på en farvestrålende rejse til barndommens pakistanske køkken med opskrifter, som er tilpasset danske smagsløg og indkøbsmuligheder.

Med udgangspunkt i sin faster Mimis håndskrevne opskriftsbog fortæller Rushy Rashid om den oversete pakistanske madkultur og giver en introduktion til de mest almindelige krydderier og ingredienser. Bogen er inddelt i overskuelige kapitler om forretter og snacks, hovedretter med henholdsvis lam, oksekød, kylling og grøntsager samt desserter og tilbehør. Herudover er opskrifterne krydret med traditionelle pakistanske husgeråd og beretninger fra indkøbsture i basaren og farmorens berømte festmiddage.

Mit pakistanske køkken er en lettilgængelig introduktion til det pakistanske køkken. Og så er det samtidig en personlig, kulinarisk kulturarv, som Rushy Rashid, ved at oversætte sin fasters traditionelle opskrifter fra urdu, hermed videregiver til sine egne børn – og til alle os andre.

Rushy Rashid er journalist og debattør. Hun har tidligere udgivet bøgerne ”Et løft af sløret” og ”Du lovede, vi skulle hjem...” og har sammen med sin mand, Jens Højbjerg, skrevet bogen ”Bag sløret”.

Titel: Mit pakistanske køkken
Forfatter: Rushy Rashid
Forlag: People’s Press
Vejledende pris: 199 kroner


Lagt på 27. maj 2008 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Faber
 UnderCover by LE KLINT
 Natuzzi
 Rosendahl
 GUBI
 Menu
 Andre artikler
I køkkenet med Karen Blixen
For Karen Blixen var gastronomi en kunstart på lige fod med litteratur, musik og maleri...
Læs mere
Jamie Oliver - Grønt
Stadig flere ønsker at spise mere grønt, hvad enten det skyldes helbredsmæssige årsager, økonomiske hensyn eller...
Læs mere
Enkelt
Yotam Ottolenghi er stjernekokken, der revolutionerede det grønne køkken med sin sans for smagssammensætning...
Læs mere
Holms desserter
Claus Holm har skiftet salt ud med sukker...
Læs mere
Lev sundt året rundt
Slankekure, lynkure, suppekure og juicekure lover alle en sundere livsstil og en slank krop. Du kan tabe dig på kort sigt, men...
Læs mere
Grøn Mad - Let at lave
Grøn Mad - Let at lave er til dig, der gerne vil spise flere grønsager...
Læs mere
River Cafe
120 opskrifter på italiensk mad, når det er allerbedst fra legendarisk London-restaurant...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds