ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Det er en skam, at jeg ikke er sådan et vidunderligt menneske, som folk siger, jeg er, for verden kunne godt bruge nogen af den slags.
Alan Alda

Klap ikke krokodillen


Flere og flere forældre tager børnene med på udlandsrejsen. Derfor udgiver Apollo nu bogen ”Klap ikke krokodillen!”. Håndbogen er fyldt med gode råd og tips til at gøre netop udlandsrejsen med børn enklere og hyggeligere uden i sagens natur at skulle misse det fælles familieeventyr eller de spændende møder med fremmede kulturer.

Flere og flere forældre har erkendt, at det at rejse med børn – også de små – er fantastisk hyggeligt og åbner mulighed for at være sammen på en ny, afstressende og spændende måde. I 2007 rejste cirka 40.000 forældre og børn til solen og varmen med Apollo, og tallet er i stigning.

”At rejse med sine børn er en fantastisk ting. Man ser verden gennem barnets optik, og det er utroligt berigende. Med denne håndbog vil vi inspirere endnu flere forældre til at rejse ud med deres børn, og vi vil hjælpe med til, at rejsen ikke byder på uforudsete overraskelser, som nemt kunne have været undgået”, siger Jan Lockhart, adm. dir. i Apollo.

Udover forældrenes egne tips består bogen af gode rejseråd fra en praktiserende læge i Storkøbenhavn og en sociolog med speciale i familien.

Bogen som opslagsværk
”Klap ikke krokodillen!” bygger på en lang række tips og gode råd, som Apollo har modtaget fra i hundredvis af rejseglade forældre – dette via konkurrencer over www.apollorejser.dk og i samarbejde med en avis. Bogen, der er på knapt 100 sider, rummer en lang række gode råd til familien, der har små såvel som lidt større børn. Tre hovedafsnit udgør bogen: Før rejsen, på rejsen og efter rejsen, og der er gode råd til alle faser. Læseren kan plukke de gode råd ud, der er relevante for familiens forestående rejse.

”Vi vil gerne opfordre til, at frikadellerne bliver hjemme. Og at man ikke er bange for at gå på opdagelse i det nye land. At man tager ud for at møde den kultur, man rejser til. Det synes børn er sjovest. Nogle tror fejlagtigt, at man skal kopiere sin normale hverdag på rejsemålet, men så snyder man sig selv for en lang række gode oplevelser i anderledes omgivelser”, slutter Jan Lockhart.

De gode råd i bogen handler om, hvordan man på bedste vis forbereder og planlægger rejsen, hvordan man får det hyggeligt på flyet, tilgodeser alle ønsker og hvordan man bedst bevarer minderne efterfølgende. Konkret og anvendeligt. Dette ud fra devisen, at forældrene er børnenes bedste rejseledere – og omvendt!
Bogen er netop udgivet og sælges på www.apollorejser.dk samt i Apollos to butikker, i København og Århus. Bogen koster 70 kroner. For hver solgte bog går 20 kroner til Apollos samarbejdspartner, SOS-Børnebyerne.

Gode eksempler på tips fra bogen:
• Pak plastsandaler/dykkersko ned til børnene. De beskytter fødderne mod det varme sand, glasskår, uforudsete ting i havet, etc.

• Gå via Google Earth ind på rejsemålet inden afrejse. Her kan hele familien se, hvordan hotellet, poolen og omgivelserne ser ud. En god måde, hvorpå man får en realistisk idé om, hvordan virkeligheden på rejsemålet er.

• Lad børnene bære tøj med UV-filter og lange ærmer, - og en solhat, som de kan lide. Derved slipper man for diskussionerne om solcreme, inden man går ud i solen.

• Lær børnene et par enkelte ord på det pågældende sprog. At kunne bestille sin is selv er hyggeligt og giver selvtillid.Lagt på 29. maj 2008 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Redgreen
 Cottonfield
 Pre End
 Evolve Organic Beauty
 Nilens Jord
 Tromborg
 Andre artikler
1001 måder af slappe af på
Alletiders julegaveidé til ham eller hende der lever et travlt liv...
Læs mere
Du skulle være gået
Et ungt par med et lille barn har lejet et afsidesliggende feriehus i bjergene kort før jul...
Læs mere
Stilleleg
I Lone Theils' nye krimi, Stilleleg, kastes hendes hovedperson, Nora Sand, som altid ud i et nervepirrende drama...
Læs mere
Overgrebet
Hvad sker der med en ung kvindes krop og sind, når hun bliver voldtaget, men vælger at tie med det?
Læs mere
Dage i Cap May
Cape May, New Jersey, 1957. Det unge, nygifte par Henry og Effie er på bryllupsrejse på det populære feriested udenfor sæsonen og...
Læs mere
Sommermørke
En far kører søvnløs rundt i den svenske sommernat og leder efter sin forsvundne teenagedatter. Det har han gjort i 3 år...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds