ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Jeg siger bare, at man skal være glad for vejret, så længe man kan trække det´.
Storm P

Læseferie under sydens sol

Unge på charterferie.

Læseferien, som mange unge er midt i eller på vej ind i, behøver ikke at finde sted i eget hjem. Den kan snildt holdes i udlandet, hvor et par udvalgte bøger tages med i kufferten, hvis prisen vel at mærke matcher de studerendes pengepung. Apollo lancerer nu nyt studiekoncept.

”Vi lancerer i disse dage vores nye studiekoncept, hvor studerende tilbydes rejser til studievenlige priser. Hovedparten af vore sommerrejsemål er på listen, fx de græske øer Skiathos, Karpathos, Lesbos, Naxos og Kreta, og tillige Tyrkiet og Sicilien. Der er mange forskellige afgange at vælge imellem i juni, og dermed kan en uges læseferie under sydens sol holdes for små penge. At ligge på en rolig strand i perioden, hvor vi endnu ikke er gået ind i højsæsonen, er for mange studerende mere stimulerende end at sidde hjemme ved skrivebordet. Med det nye tiltag ønsker vi at imødekomme de mange studerende, som sveder over bøgerne, - og som sagtens kan få styr på eksamensstoffet i behagelige omgivelser”, siger Jan Lockhart, adm. dir. hos Apollo.

Baggrunden for at lancere studiekonceptet til studerende er, at Apollo har fået gennemført en undersøgelse af, hvilke aldersgrupper der bedst kan lide at tage på charterrejse. En af konklusionerne var, at unge danskere i alderen 15 til 29 holder meget af det.

”Vi kan konstatere, at charterferier er en populær rejseform blandt unge. De har typisk ikke så mange penge mellem hænderne endnu. At holde læseferie på charterferien er smart, da denne ferieform er nem, overskuelig og komfortabel”, konstaterer adm. dir. i Apollo, Jan Lockhart.

Den praktiske procedure for de studerende er: Det er studiekortet, som giver adgang til studiekonceptet. Studerende kan holde øje med de favorable tilbud på www.apollorejser.dk og ved at skrive ”Studierabat” i webkode-feltet, får man adgang til de attraktive tilbud. Når rejsen er bestilt, skal man efterfølgende sende en mail til Apollo med det nummer, der står på studiekortet samt rejsens konkrete bookingnummer.

Undersøgelsen blev gennemført af det markedsledende analyseinstitut, Zapera. Der blev i alt gennemført 1087 interview med danske forbrugere i alderen 15-65 år, og undersøgelsen er repræsentativ for den danske befolkning.

Se mere på www.apollorejser.dkLagt på 2. juni 2008 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rejsefeber.dk
 Spies
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds