ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Der hvor forandringens vinde blæser, bygger nogle mennesker læhegn, mens andre bygger vindmøller.

Solbriller fra Skagen Designs


Skagen Designs styrer sommerens trend med en lækker kollektion af solbriller, der virkelig markerer det maskuline og rå til mænd, og fremhæver det feminine, stilsikre look til kvinder. Det ambitiøse udvalg rammer klokkerent med et moderne design til modebevidste mennesker, der tåler opmærksomhed.

Skagen Designs har med vanlig kælen for detaljen skabt en solbrillekollektion, hvor intet er tilfældigt eller ligegyldigt. Det er klasse, kvalitet og gennemført genreforståelse, når den danske virksomhed leger med typer og trends. Serien indeholder modeller i både titanium, stål, acetat, samt kombinationen af stål/acetat. Designet er dynamisk og dristigt med en smuk harmoni mellem front og de smukt svungne og ofte ornamenterede stænger – en flot finish, der bryder det konventionelle og kedelige. 100 % solbeskyttelse og synskomfort for øjnene, der aldrig har set bedre ud.

Titanium
Den ultra-lette, fleksible og stærke titanium-linie går i luften med den karismatiske og klassiske aviator/pilot brille i flere elegante udgaver til både ham og hende. Læder og lækre detaljer fusionerer F-16 med flyvning på 1. klasse. Titanium-solbrillerne fortsætter himmelflugten ud i rummet med de større, karakteristiske og konturformede solbriller i fantastisk flotte og futuristiske former. Det er cool med kurver, der som wrap-arounds følger ansigtet, og dermed sikrer den perfekte pasform og en optimal UV-beskyttelse.

Stål
Stål til hende er æstetisk metamorfose i metal - fra smykke til solbrille, hvor todelte stænger, tværgående overbroer og eksempelvis Swarowski-sten skaber linier og liv. Stål til ham er maskulint stringent og sporty, der sender signaler om en moderne mand med charme, selvtillid og lækre solbriller.

Acetat/metal
Udfordringen ved at sammensætte acetat og metal har Skagen Designs løst med særdeles spændende og nytænkende formgivning. De brede, åbne stænger i genial geometri giver et effektfuld og ekstravagant udtryk for solbriller til shopping eller sight seeing i Paris, London og New York.

Acetat
De rene acetater afrunder sommerens kollektion, med store og smukt tegnede solbriller i skildpadde, sort og hvid. Skagen Designs fører 50’ernes mode ind i det nye millennium. Det er retro og Rodeo Drive – helstøbt Hollywood med ’star quality’ i dansk design.

Skagen Designs tilgodeser moderne menneskers behov for individualitet og personlig stil med et af de mest signalforstærkende accessories; solbrillerne. Et stort og smagfuldt sortiment, der forkæler øjne og image, hvad enten vi opholder os på strand eller i storbyens oaser. Skagen Designs er så iøjnefaldende stilsikkert, at sommerens solbriller kan bæres med selvbevidst attitude.

Nærmeste forhandler oplyses på 45 88 34 60. Se mere på http://emea.skagen.com

Lagt på 10. juni 2008 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Peak Performance
 Iceman
 Bison
 Redgreen
 Pre End
 Cottonfield
 Andre artikler
Izipizi Briller
Izipizi er et fransk eyewear-brand, der laver briller, solbriller og...
Læs mere
Veganske sko
Det er ikke kun veganere, der efterspørger de veganske sko, også forbrugergruppen, der kaldes flexitarians ønsker alternativer...
Læs mere
Dr. Martens Worn Differerent
Folk der går med Dr. Martens er vidt forskellige, og netop den forskellighed fejrer mærket i...
Læs mere
Helly Hansen Baselayer med solbeskyttelse
For at kunne yde maksimalt er det essentielt at forblive tør, komfortabel og beskyttet mod...
Læs mere
Nigel Cabourn og Peak Performance
Partnerskabet mellem Nigel Cabourn og Peak Performance har været et naturligt match lige fra...
Læs mere
Det dråbeformede ikon
Aviator, pilotbrillen, du véd, den klassiske dråbeformede solbrille. I dag findes det ikoniske stel i et væld af udgaver...
Læs mere
 ZoomRooms
 Bison
 Cottonfield
 Iceman
 Matinique
 Peak Performance
 Pre End
 Redgreen
 Tiger of Sweden
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds