ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Misund aldrig nogen hans tilsyneladende lykke! Du kender ikke hans hemmelige sorger.

Kenya er tilbage

Bravo Tours’ direktør, Peder Hornshøj, konstaterer, at Kenyas savanner fortsat er verdens bedste safariområde.

Turisterne er begyndt at vende tilbage til Kenya, og salget hos Danmarks største aktør på Kenyas safarimarked, Bravo Tours, er på niveau med salget, inden de politiske uroligheder efter valget 27. december 2007.

Bravo Tours’ administrerende direktør, Peder Hornshøj, vendte mandag tilbage fra et besøg i Kenya, hvor han ved selvsyn konstaterede, at nationsparker, safariparker og turistområder fungerer præcist som tidligere.

- Dyrene på savannen har ikke mærket krisen, for de er ikke afhængige af turisternes penge. Men desværre har befolkningen mærket de manglende indtægter fra turisterne. Pengene, vi lægger hos samarbejdspartnere og på lodges og hoteller, kommer ud i et stort kredsløb til personale og diverse forhandlere, og det er klart, at dette kredsløb har været gået i stå, fortæller Peder Hornshøj.

Bravo Tours aflyste Kenya-rejser i vinter- og forårsmånederne. Gæsterne valgte andre destinationer eller udsatte safarien til roligere tider. Nu er salget hos Bravo Tours stabiliseret.
God plads på savannen
- Normalt har der ofte været trængsel af safaribiler i parkerne. Krisen i vinter, har betydet, at antallet af safaribiler er kommet ned på et lavere niveau. Det gør oplevelserne større, men Kenya har hårdt brug for, at rejsearrangører i andre lande også begynder at sende gæster til Kenya. Den faldende efterspørgsel smitter af på priserne. Det har aldrig været billigere end nu at købe en safari, der vil være en oplevelse for livet, siger Peder Hornshøj.

Britiske Richard Branson fra Virgin Group har også lige besøgt Kenya, hvor han har købt en luksuriøs lodge i Masai Mara. Richard Branson opfordrer som sin danske kollega turisterne til at vende tilbage. - I den næste tid vil det være endnu mere fantastisk at tage på safari i Kenya, da der ikke er helt så mange turister som normalt at dele oplevelserne med, siger Richard Branson.

Kenyas premierminister, Raila Odinga, og turistminister Najib Balala har et erklæret mål om, at den nye koalitionsregering skal sikre stabilitet og fremgang. Det vil sikre, at turisterne vender tilbage. Målt i valutaindtjening er turisme Kenyas største erhverv.
Flere end 70 % af Kenyas turister kommer for at opleve natur og dyreliv, og en stor del af indtægterne fra nationalparkerne bliver investeret i naturbevarelse.

Se mere på www.bravotours.dk


Lagt på 14. juni 2008 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rejsefeber.dk
 Spies
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds