ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Før andelsmejerierne og radioen lavede folk deres smør og åndsliv selv.
Piet Hein

Dansk rekordbesøg på De Kanariske Øer

Gran Canaria byder også på romantiske naturoplevelser.

Stadig flere danskere vælger at holde deres vinterferie på De Kanariske Øer. Selvom fjerne rejsemål som Phuket, Krabi og Goa er blevet utroligt populære, tog hele 252.169 danskere på ferie på De Kanariske Øer i vinteren 2007/08. Det er en stigning på 7,5 pct. i forhold til vinteren før – svarende til 17.518 gæster. Dermed er øerne klart de vinterrejsendes favoritter.

Mest populær er fortsat Gran Canaria, der tog imod over halvdelen af de solhungrende danskere. – Denne ø er gået forrest i arbejdet med at opgradere hoteller og de rekreative områder. Øen har kopieret mange af de tiltag, som Mallorca med succes har gjort for at gå fra kvantitets- til kvalitetsturisme. Udbuddet af kvalitetshoteller har aldrig været større – og det er dem, som danskerne gerne betaler lidt ekstra for at bo på. Generelt er vores gæster gået en stjerne op i hotelkvalitet på alle rejsemål, siger direktør i Spies, Jan Vendelbo.

37 pct. af de danske gæster til de toldfrie øer ud for Afrikas kyst valgte sidste vinter Tenerife. Det er en fremgang på 4.916 – svarende til 5,6 pct.

- I de seneste to vintre har vejret været rigtig godt på De Kanariske Øer. Det smitter naturligvis af på tilfredsgraden hos gæsterne. Faktisk siger 73 pct. af vores gæster, at de vil vende tilbage til øerne. Det overgås kun af Tyrkiet, hvor det samme tal er 77 pct., siger Jan Vendelbo.

Det er det spanske luftfartsvæsen (AENA), der har registreret hvor mange danskere, der i vinter ankom til lufthavnene på De Kanariske Øer. – Størst fremgang oplevede Fuerteventura - den lille ø med de kridhvide og brede strande, der er et resultat af sand, som er bragt med vinden til øen fra Sahara. Det danske besøgstal stag her fra 8.417 til 14.858 – en fremgang på hele 76,5 pct., siger Jan Vendelbo.

Salget af næste vinters rejser til De Kanariske Øer er i fuld gang. – Og interessen er usvækket. På nuværende tidspunkt har vi solgt 15% flere rejser til de populære øer i forhold til samme tidspunkt i fjor, siger Jan Vendelbo.
Spies er med i MyTravel-gruppen, der er størst på De Kanariske Øer. Gruppen stod sidste vinter for ca. 35% af alle de rejser, der gik til de solbeskinnede øer i Atlanterhavet fra Danmark.

Se mere på www.spies.dk


Lagt på 15. juni 2008 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Spies
 Rejsefeber.dk
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds