ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Lægerne har den lykke, at solen skinner over deres helbredelser og deres fejl skjules af tre favne jord.
Sokrates

Alt skal være inkluderet i rejsens pris


Vi vil have noget for pengene, når vi rejser på charterferie. Og det i højere grad end nogensinde. Apollo har netop foretaget en opgørelse af, hvor stor popularitet all-inclusive konceptet nyder blandt Apollos egne gæster og dermed sandsynligvis også blandt danskerne generelt. På kun tre år er andelen steget fra 2 % til mere end 15 % af Apollos totale oplæg. Hvad gælder bookingerne for den kommende vinter, er tallet på nuværende tidspunkt hele 25 %.

Apollo har 58 all-inclusive hoteller fordelt på rejsemål over hele verden, både europæiske og oversøiske. All-inclusive hoteller er de hoteller, hvor man ved at vise et til formålet designet armbånd om håndleddet kan få mad, drikkevarer og is ad libitum i hotellets restauranter, barer og mange gange også til aktiviteter. Børn som voksne.

”Danskerne ønsker mere end nogensinde ’value for money’ på rejsen. Det kan vi konkludere på baggrund af en opgørelse, vi netop har foretaget, der viser, at mere end 15 % af samtlige vores sommerbestillinger går på all-inclusive hoteller, og at hele 25 % af de vinterrejser, der er solgt på nuværende tidspunkt, er til et all-inclusive hotel. For et par år tilbage var procentdelen kun på 2 % set over hele året. Det er i særdeleshed børnefamilierne, der foretrækker all-inclusive. Således er der tydelige indikationer på, at all-inclusive slår meget markant igennem på både sommerens og vinterens købemønster ”, siger Jan Lockhart, adm. dir. i Apollo.

Man skal med andre ord ikke have pengepungen op ad lommen, hver gang der skal købes et måltid mad, en flaske vand, eller hvis børnene vil have en is. Det er praktisk og økonomisk kontrollerbart:

”Jeg er sikker på, at den begyndende lavkonjunktur, prisstigninger på olie og benzin og det deraf følgende fald i nogle danskeres råderum gør, at det at få meget for pengene på en ferie er blevet helt essentielt. Man vil ikke gå på kompromis med det at rejse, men man vil til gengæld sikre sig, at rejsen ikke bliver dyrere end budgetteret. Her er det, at all-inclusive modellen er en god ferieform, fordi alt så at sige er betalt inden rejsens begyndelse. Der er ingen som helst tvivl om, at all-inclusive bliver meget attraktivt for danskerne de kommende år”, konstaterer Jan Lockhart.

Apollos all-inclusive hoteller er kendetegnet af, at de samtidig er gode familiehoteller med de faciliteter en familie ønsker. Faciliteter som børnepool udover voksenpool, sportsaktiviteter, legeplads til de mindste, tæt til strand og børnevenlige udflugter i udflugtsprogrammet.

”Når vi spørger vores kunder, hvorfor et all-inclusive hotel er at foretrække, peger de typisk på tre faktorer: Det er økonomisk forsvarligt, hele familiens behov kan som regel tilgodeses på et all-inclusive hotel og personalet har god erfaring med blandt andet børnefamilier”, slutter Jan Lockhart.

Se mere på www.apollorejser.dkLagt på 22. juni 2008 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rejsefeber.dk
 Spies
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds