ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Alle sandheder er lette at forstå, når først de er opdaget; problemet er at opdage dem.
Galileo Galilei

Kreativitet i Tørvehallerne


Tørvehallerne er Det Levende Glasværks nye levende attraktion med masser af oplevelser og aktiviteter for hele familien. I Kähler Keramik Center kan du skabe dit eget kunstværk under kyndig vejledning, og historien om Kähler keramik er en spændende fortælling med masser af levende billeder og visuelle effekter. Publikumsfaciliteterne er helt i top og rummer blandt andet det familievenlige Spisehus og flotte butikker med Kähler keramik.

I morgen, lørdag den 21. juni, åbner Det Levende Glasværk officielt den nye attraktion, Tørvehallerne, med en imponerende række af optrædende kunstnere på scenen på Glastorvet: Marie Carmen Koppel, Lars H.U.G., Chapper, Vera og PANNA-drengene. Jacob Riising, bl.a. kendt som MGP- og Amigo-vært på DR, leder gæsterne gennem dagens program, som starter kl. 11:00.

Keramisk univers på glasværket
Det centrale omdrejningspunkt i Tørvehallerne er Kähler Keramik Center med et stort keramisk værksted, hvortil fremstillingen af den berømte Kähler keramik er flyttet. Helt i tråd med oplevelserne i det mere end 15.000 m2 store glasværk kan publikum i Kähler Keramik Center opleve de professionelle keramikere fremstille kunsthåndværk af høj national og international klasse med stærke, lokale traditioner.

Kähler Keramik Center byder på mere end 2.500 m2 oplevelser, der blandt andet rummer et museum med Kählers fascinerende historie, et kalejdoskop med et visuelt bombardement af Kählerdekorationer, et arbejdende værksted og masser af levende billeder, der fortæller om Kählers keramiske verden. Såvel store som små kan prøve kræfter med det traditionsrige, stolte kunsthåndværk og selv prøve at forme deres eget pindsvin eller dekorere keramik. En snigpremiere har bevist, at det er en stor succes.

Autentiske og aktive oplevelser
”Det Levende Glasværk er en meget autentisk og aktiv oplevelse. Publikum kommer helt tæt på vores dygtige og stolte medarbejdere, der dagligt udøver de traditionsrige håndværk af høj klasse, og vi lægger stor vægt på, at vores gæster får en unik oplevelse af at arbejde med og lære om både glas og keramik,” fortæller Henry Kierkegaard, administrerende direktør i Holmegaard Entertainment A/S.

Tørvehallerne rummer naturligvis også moderne, familievenlige publikumsfaciliteter med en udsøgt Keramikbutik og Tørvehallernes Spisehus, hvor der serveres danske retter ”på den sunde måde” i flotte og appetitlige omgivelser. Den hjemmelavede Holmegaard is kan du få i isbutikken lige ved siden af.

Prisbelønnede initiativer
Siden åbningen i april 2006 har Det Levende Glasværk fortsat udviklingen af oplevelsescentret med flere nye attraktioner og tilbud til de besøgende. De mange initiativer og den unikke tilknytning til glasindustrien blev tidligere i år belønnet med ”den danske turismes Oscar” - Fonden for Turismens Fællesråds Initiativpris. ”Prisen er en fantastisk anerkendelse af vores arbejde med at udvikle Det Levende Glasværk, og det er en stor motivation i arbejdet med nye initiativer, som langt fra stopper her,” fortæller Henry Kierkegard.

Åbningstider:
Det Levende Glasværk er åbent alle ugens dage kl. 10 – 16. Højsæson (30/6 – 10/8) alle ugens dage kl. 10 – 18.

Entrépriser 2008:
Børn (op til 4 år) gratis, børn (4-11 år) 75 kr., voksne 95 kr., senior (65 + år) 79 kr., kørestolsbruger og ledsager (pr. person) 49 kr., gruppe- og institutionsrabat. Tillægspriser for glas-, keramik- og konfektureaktiviteter.

Adresse:
Holmegaard - Det Levende Glasværk, Glasværksvej 54, Fensmark, 4684 Holmegaard, tlf. 55 54 50 00.
Lagt på 20. juni 2008 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Peak Performance
 Tromborg
 La Biosthetique
 Redgreen
 Pre End
 Weleda
 Andre artikler
Opera i det fri og Kongelig sommerballet 2020
Igen i år drager både tåspidssko og fantastiske stemmer ud i det danske sommerland...
Læs mere
Mikkel og den kolde hvide verden
I et helt nyt foredrag giver Mikkel Beha et indblik i familiens nyeste rejseeventyr, hvor kursen...
Læs mere
Stå fast
Tag nej-hatten på, fyr coachen og gå en tur i skoven eller i teatret...
Læs mere
CHART Design 2019
CHART Design samler de bedste nordiske designgallerier og nye spirende design studios indenfor samtids- og unika-design...
Læs mere
Rod Stewart spiller i Boxen
I forbindelse med udgivelsen af sit 30. studiealbum Blood Red Roses, tager Rod Stewart på turné...
Læs mere
Hella Joof - Om Lykke
Ikke kun som skuespiller, filminstruktør og forfatter ligger Hella Joof højt på skalaen over popularitet...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds