ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Hvis man regner med belønning for sin godhed, er det ikke godhed, men beregning.
Piet Hein

Rejsefællesskab for singler


Flere og flere singler rejser på ferie solo. Den mentale barriere, som tidligere forhindrede mange i at gøre det, er overvundet. Men de solorejsende har dog savnet målrettede rejsetilbud, og det vil Apollo råde bod på. Et nyt samarbejde med portalen getawaydating.dk er netop startet op. Det er den kendte radio- og tv-vært Uffe Holm, som står bag communitiet.

”Alt tyder på, at flere og flere singler ønsker at rejse på ferie til udlandet. Senest viser en større dansk undersøgelse, at godt en tredjedel af alle adspurgte singlemænd har overvejet at tage på rejse med andre singler, og for kvindernes vedkommende er tallet godt 26 %. Til sammenligning har kun cirka 6 % af de adspurgte mænd indtil videre prøvet at være på singlerejse, og det tilsvarende tal for kvinder er cirka 4 %. 2695 personer er spurgt. Tallene viser, at der er et stort og fortsat stigende potentiale for singlerejser”, konstaterer Jan Lockhart, adm. dir. i Apollo.

Apollos tal for singlerejser taler samme sprog. Apollo sendte godt 500 singler af sted i 2007 set i forhold til omtrent nul i 2002. Der er tale om små tal, men et stigende antal singledanskere er således rejst til sydlige himmelstrøg for at slappe af alene, - eller for at møde nye bekendtskaber. Tendensen er tydeligvis i vækst. De singler, der har rejst af sted sammen med en god veninde eller ven er der ikke tal på, så tallet er sandsynligvis langt større.

Eneste udfordring for de solorejsende har været, at de ikke har haft nogen sikkerhed for at møde ligesindede.

”Der har længe været et behov i markedet for solorejser med fællesskab indbygget, hvilket mange af vore eksisterende kunder har påpeget. Mange singler vil gerne rejse solo, men de har ikke følt, at der har været målrettede rejsetilbud til dem med sikkerhed for at møde nogle, man befandt sig godt sammen med. Vi har derfor indledt et samarbejde med portalen getawaydating.dk, som har specialiseret sig i at tilbyde singler et relevant netværk til rejsen. Apollo har skabt rejser til danskerne i årevis og har stor erfaring på området, men vi har ikke erfaring med at skabe og vedligeholde virtuelle communities, derfor samarbejdet. Vores udbud af rejser til solorejsende tager fortsat afsæt i de behov og ønsker, som aldersgruppen +25 har, da vi ikke har speciale i ungdomsrejser”, fastslår Jan Lockhart, adm. dir. i Apollo.

Portalen getawaydating.dk har specialiseret sig i at koble mennesker sammen, som skal samme sted hen på ferie, og som ønsker at finde sammen med en eller flere forud for rejsen. På den måde kan man sikre sig at møde nye, ligesindede rejsevenner inden ferien og også aftale at mødes i løbet af feriedagene. Herudover kan man læse og skrive i det debatforum, som portalen muliggør og dermed dele rejseoplevelser med andre solorejsende. Ovenstående er nogle af de elementer, som i særdeleshed singler har savnet, og som Apollo qua dette samarbejde tilvejebringer.

Idémand bag getawaydating.dk, Uffe Holm, som også er radio- og tv-vært, siger:

”Målsætningen med getawaydating.dk er, at man kan planlægge sin ferie og samtidig finde ligesindede, som man har lyst til at rejse med, - eller mødes med på rejsemålet. Idéen opstod en dag, hvor nogle af mine singlevenner gav udtryk for, at trods de mange forskellige sites der i dag findes, er der ikke en portal, som er målrettet singler, der gerne vil på ferie, og som godt kunne tænke sig at få godt selskab på turen. Det satte jeg mig for at skabe, og portalen er allerede nu vel besøgt. Samarbejdet med Apollo, som hovedsageligt sælger rejser til danskere fra større byer, og som allerede har haft singlerejser på programmet i en årrække, vil højst sandsynligt vise sig relevant for mange nuværende og nye solorejsende”, slutter Uffe Holm.

Læs mere:
www.apollorejser.dk og www.getawaydating.dkLagt på 5. juli 2008 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Spies
 Rejsefeber.dk
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds