ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Når man endelig er tilfreds, er der altid nogle, som er utilfredse med, at man er tilfreds, og det gør en utilfreds.
Storm P

HP’s bærbare til private får nyt design


HP lancerer tre nye serier af bærbare til private med nyt design i cool metallic-look. HP er samtidig først med integreret Turbo 3 modem i bærbare til private.

Hewlett-Packard (HP) er Danmarks største leverandør af bærbare og har igennem en årrække haft stærkt fokus på designet. Det gælder også de nye Pavilion dv4-1000, dv5-1000 og dv7-1000 serier, som er de første bærbare fra HP med nyt ”cool metallic look”, der er meget slidstærkt.

“Det er ikke kun på ydersiden, at vi gjort vores bærbare endnu mere elegante og brugervenlige. Også inden i har vi fyldt de nye bærbare med den nyeste teknologi,” siger markedschef Mogens Balle fra HP.

Ud over at være konstrueret i solidt metal-finish har de nye bærbare også det nye mønster ”HP Imprint Finish 2” på ydersiden. Desuden er tastatur og touchpad fremstillet i metallic-look.

Nyt er også de nærmest usynlige “Magical Chrome” knapper, som kan betjenes med en let fingerberøring og giver nem adgang til tv i høj kvalitet, fotografier, filer, og musik. Skærmen er også nydesignet, så skærmglasset går hen over både skærm og skærmramme. Derved er indersiden af låget blevet til en lang glat flade, der er nem at vedligeholde.

Som den første bærbare til private fås den nye HP Pavilion dv4 serie med indbygget Turbo 3G i form af både af HSDPA, så man altid er online via mobilnettet.

Harddisken er beskyttet mod fald
De nye serier har indbygget teknologien HP ProtectSmart Hard Drive Protection, som hidtil kun er anvendt i HP’s business-bærbare. Denne teknologi registrerer automatisk, hvis den bærbare er blevet tabt og når, i løbet af den korte tur mod gulvet, at stoppe harddisken, så man undgår at miste filer og anden data.

De nye HP Pavilion notebook serier leveres med seneste AMD og Intel processorer og har som standard high-speed eSATA interface, så det går hurtigt at tage backup til eksterne enheder.

HP Pavilion dv4-1000 Entertainment Notebook-serien
En serie af meget mobile bærbare med 14,1 tommer skærm. Har seneste teknologi, så man får masser af mobil underholdning med Blu-ray-drev, der afspiller film i HD-opløsning. Fås også med indbygget Turbo 3G i form af både 3G, UMTS og HSDPA. HP Pavilion dv4 Entertainment Notebook serien sælges i Danmark fra august og koster fra 8.999 kr.

HP Pavilion dv5 Entertainment Notebook-serien
Er til alle der ønsker en ideel balance mellem mobilitet og ydelse samt ønsker en skærm i mellemstørrelse på 15,4 tommer. Fås desuden med højtydende grafikkort fra NVIDIA og ATI. HP Pavilion dv5 Entertainment Notebook-serien sælges i Danmark fra august og koster fra 6.999 kr.

HP Pavilion dv7 Entertainment Notebook serien
Stor serie med en skærm på hele 17 tommer, der er klar til at levere high-definition underholdning, når det gælder tv, fotografier, film og musik. Et stærkt alternativ til stationære pc’er. Her er desuden god lyd i form af flerkanals audio og subwoofer som standard. Desuden er der mulighed for Blu-ray drev og indbygget tv-tuner. HP Pavilion dv7 Entertainment Notebook serien sælges i Danmark fra august og koster fra 6.999 kr.

HP Compaq Presario CQ50-100 Notebook serien
Den klassiske serie af bærbare i Compaq Presario serien kommer også i nyt design med HP Mesh Imprint. Den har en 15,4 tommer diagonal-skærm og har indbygget trådløst netværk, webcam og kvalitetshøjtalere. HP Compaq Presario CQ50-100 Notebook serien sælges i Danmark fra august og koster fra 3.999 kr.Lagt på 13. juli 2008 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Jesper Holm
 Chevrolet
 Faber
 Natuzzi
 Ford
 Menu
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds