ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Før andelsmejerierne og radioen lavede folk deres smør og åndsliv selv.
Piet Hein

HP TouchSmart IQ500


Den tynde alt-i-én pc HP TouchSmart IQ500 er en ny type designer-computer, der kan betjenes udelukkende ved at berøre skærmen med fingrene. Dermed slipper man for at benytte tastatur eller mus, når man skal surfe på nettet, afspille musik, zoome ind på fotografier eller se fjernsyn på pc’en.

Det er praktisk med alt-i-én pc’er, da man har skærm og computer samlet i et. Endnu smartere er det, hvis man også slipper for løst tilbehør som mus og tastatur og forskellige kabler. Og det er lige, hvad man gør med TouchSmart IQ500 fra Hewlett-Packard (HP). For alle funktioner på den kompakte designer-pc kan betjenes direkte på den berøringsfølsomme skærm.

TouchSmart IQ500 er designet i pianosort lak med espresso-markeringer, og med en 22 tommer widescreen HD-skærm er den skabt til at passe ind alle steder i boligen. Eksempelvis i stuen som underholdende midtpunkt for vennerne eller i køkkenet, hvor den kan være familiens digitale samlingspunkt.

Avanceret TouchSmart-software
Det indbyggede TouchSmart-software giver en ny, følsom interaktion med fotografier, videoer og musik, så man bedre kan få fuldt udbytte af sine digitale medier. Eksempelvis kan man med musikprogrammet let og elegant bladre igennem albumcovers i sin musiksamling med fingrene. Og med fotoprogrammet kan man beskære, redigere og dele fotos.

Det er også muligt at se og optage sine favoritprogrammer på tv, brænde personlige videoer med den indbyggede dvd-brænder og uploade sine hjemmelavede videoer direkte til YouTube. Alt sammen mens man får god lyd i ørerne fra de integrerede kvalitetshøjtalere. Det indbyggede webcam og mikrofon gør det samtidig nemt at komme i kontakt med venner og familie.

Der skal kun bruges ét strømkabel til at få den fulde oplevelse med TouchSmart IQ500 PC. Har man brug for at skrive dokumenter eller lange e-mails, så følger der et fladt og elegant trådløst tastatur med. Der er desuden indbygget trådløst netværk, så der aldrig behøver at være ekstra ledninger i TouchSmart’en, som får sine kræfter fra en effektiv Intel Core 2 Duo processor og fire gigabyte hukommelse samt en stor harddisk.

HP benytter også berøringsfølsom teknologi i en række andre produkter, herunder HP iPAQ 314 Travel Companion, HP Pavilion tx2000 Tablet Notebook PC serierne og udvalgte HP Photosmart printere.

HP TouchSmart IQ500 kommer til Danmark i oktober og vil have en vejledende udsalgspris på 13.999 kroner.


Lagt på 2. september 2008 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 GUBI
 Jesper Holm
 Rosendahl
 Subaru
 Chevrolet
 Menu
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds