ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Venlighed er evnen til at elske mennesker mere end de fortjener.

’Discover by Apollo’ er født


At udforske den mest fremmede og eksotiske del af verden er mere populært end nogensinde. Nyt stort rundrejseprogram er på gaden, dette under navnet ’Discover by Apollo’. Nyt er endvidere, at rundrejserne nu kan bestilles online.

Vinterens nye rundrejse-program er på gaden. Der har i særdeleshed været fokus på at skabe nyt i Sydamerika, og det er blevet til tre rendyrkede lande-rundrejser i Argentina, Chile og Peru. Mange nye rundrejser er kommet til og de klassiske og kendte lever stadig. Rundrejseprogrammet er det største nogensinde. Samtlige rundrejser ligger nu under navnet ”Discover by Apollo” for på den måde at imødekomme kundernes ønsker til overskuelighed og fleksibilitet.

”Samtidig med at vores nye rundrejser for vinteren 08/09 er en realitet, har vi valgt at lancere navnet ’Discover by Apollo’, som fra nu af rummer vores store og anerkendte rundrejseprogram. I forskellige kundeundersøgelser har vi kunnet konstatere, at hovedparten af vores gæster ser det som en fordel, hvis rundrejserne ligger i Apollo-regi. Dette fordi det simpelthen på den måde er nemmere for kunderne at danne sig et overblik over, hvad rundrejseprogrammet byder på, og hvilke badeferier man kan kombinere med. Kombinationsrejserne er nemlig blevet et stort hit de seneste år”, fortæller salgs- og produktionsdirektør i Apollo, Glenn Bisgaard.

Mange nye rundrejser lanceres fra kommende vinter.

”Vi har rekordmange nyheder på programmet i år. En rendyrket Argentina-rundrejse, ”Argentina a la carte” med fokus på flora og fauna, skal fremhæves. Herudover tilbyder vi en ren Peru-rundrejse , ”Inkaernes Imperium”, som spænder over alle højdepunkter i Peru. Vi tilbyder tillige en ren Chile-rundrejse, ”Giganternes Chile”, som giver et detaljeret indblik i det sydlige Chile. De tre rendyrkede rundrejser i Sydamerika er udviklet, da mange af vores kernekunder har ønsket det. Herudover lanceres en ny rundrejse i det østlige Thailand, ”Thailand bag facaden”, hvor målgruppen er ’gengangere’ og ikke i ligeså høj grad ’førstegangsbesøgende’. Mange danskere ønsker at komme endnu mere under huden på det fortryllende land, er vores erfaring”, siger Glenn Bisgaard.

Men også de mere tematiske rundrejser er i vækst. Herudover er der udviklet en ny deluxe togtur i Sydafrika, ”Afrika – menneskets vugge”, som går gennem Botswana til Victoria Falls. Denne rundrejse afsluttes med verdensklasse-safari. Der er endvidere stort fokus på Kina med otte forskellige rundrejse-kombinationer.

”Mitkuoni, som er vores succesrige online-community, der har eksisteret et års tid nu, vil naturligvis fortsætte sit liv. Kunderne har været begejstrede for at kunne se deres forestående rejsemål på film, ligesom rejseberetninger fra gæster, der allerede har været af sted, har været populær læsning. Fremover vil vores community blot hedde ApolloPlus, og nye features vil løbende komme til. Alle vores rundrejser kan tillige bestilles online nu. Det er også noget, kernekunderne har ønsket”, slutter Glenn Bisgaard.

Se mere på: www.apollorejser.dk


Lagt på 15. juli 2008 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Spies
 Rejsefeber.dk
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds