| | | | |
| | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | | | | | | | | | |
Erara humanum est - det er menskeligt at fejle. |
|
| | | |
| | | Smagsskala på alle Riesling-etiketter |
|
Vinsektionen er leveret i samarbejde med VinForum |  |
Enhver flaske Riesling burde have en smagsskala, så man kan se hvilken type vin, man får. Det foreslår International Riesling Foundation. Det er det første initiativ fra gruppen, som er startet i New York State i USA. På dets andet årlige Riesling Rendezvous, sponseret af Chateau Ste Michelle og den tyske producent Dr. Loosen og afholdt hos Ste Michelle i Washington State, foreslår gruppen at alle flasker med Riesling skal mærkes med: dry, off-dry, medium dry, medium sweet og sweet. Måske suppleret med lidt grafik. Så kan alle se, hvilken vintype, der er tale om. Markedsundersøgelser i USA viser, at de fleste forbrugere opfatter Riesling som en "sød hvidvin" på trods af at den også fås knastør. Betegnelsen afgøres efter en række tekniske parametre som sukkerindhold, syreindhold og pH. | | |
| Skrevet 30. juli 2008 af VinForum.dk | | | |
|
| | | | | |
| | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | | | | | | |
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS |  |
|
| | | |
| | |