ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Gamle mænd er farlige. Fremtiden er dem ligegyldig.
George Bernard Shaw

COOLPIX S60


Nikon lancerer nu COOLPIX S60 – et avanceret og elegant kompakt digitalkamera med en stor 3,5" LCD-skærm med bredt synsfelt og unik styring via touchscreen. Opløsningen på 10 megapixels giver klare billeder af høj kvalitet med 5x zoom-NIKKOR-objektivet. Funktionen til modvirkelse af rystelser (VR) og den høje ISO-følsomhed sikrer optagelser af høj kvalitet. COOLPIX S60 omfatter avancerede funktioner, som f.eks. automatisk motivvælger, forbedret ansigtsgenkendelse, smiltimer med registrering af blink, intervalfilmoptagelser, indbygget retouchering og HDMI-udgang.

Det menneskelige touch
De fleste kamerafunktioner bliver styret direkte ved at berøre den store 3,5" TFT-skærm i bredformat. Med et bredt synsfelt på ca. 160˚ er selv betragtning fra en skrå vinkel let. Antireflekterende belægning forbedrer yderligere visningen af billeder, mens berøringspanelet gør kameraet let at bruge. Hvis du ønsker at se dine billeder sammen med andre i et større format og samtidig bevare billedkvaliteten, skal kameraet blot tilsluttes et HDMI-tv.

Som hjælp til at tage bedre billeder kan kameraet automatisk udvælge det bedste motiv ved hjælp af den automatiske motivvælgerfunktion. Når du vil tage et billede, skal du bare berøre et af motiverne på skærmen, så fokuserer kameraet automatisk for dig og indstiller den bedste eksponering. Den forbedrede ansigtsgenkendelsesfunktion følger motiver i bevægelse og sikrer, at de forbliver i fokus.

Det perfekte smil
Når man fotograferer venner og familie, genkender den ansigtsprioriterede AF op til 12 ansigter ved både enestående portrætfotografering og skarpe gruppebilleder, selv når ansigterne let bliver undereksponeret i modlys, overeksponeret i stærkt solskin eller bevæger sig omkring. Kameraets funktioner til film og intervalfilmoptagelse kan optage 30 billeder pr. sekund med op til 640x480 pixels. De 17 motivprogrammer, inklusive programmer til vanskelige optagesituationer, som f.eks. strand/sne, solnedgang, skumring/dæmring og fyrværkeri, betyder, at du kan lave en perfekt optagelse af selv det vanskeligste motiv. Hvis det er nødvendigt at retouchere et billede, har kameraet en række indbyggede billedbehandlingsværktøjer, inklusive funktionen Stemmekommentar.

Optagelser af høj kvalitet
10 effektive megapixels giver høj opløsning og høj billedkvalitet, mens Nikons eget billedbehandlingssystem EXPEED, der oprindeligt er udviklet til de prisvindende professionelle digitale spejlreflekskameraer, sørger for, at data fra billedsensoren bliver behandlet med en høj hastighed og med den største præcision. Kameraets NIKKOR-objektiv med 5x optisk zoom og Nikons originale foldede optik sikrer, at kameraet stadig er slankt og elegant, uden at noget af billedkvaliteten går tabt.

Ikke flere rystelser
Kameraet er udstyret med hele tre funktioner til at undgå uskarpe billeder. Billedsensorens modvirkelse af rystelser (VR) giver skarpe billeder med mindst mulig rystelse selv ved teleoptagelser med optisk og digital zoom. Den overlegne ISO-støjreduktionsteknologi giver et følsomhedsområde på op til ISO 3200 med pixelforøgelse til korrekt eksponering og skarphed selv i svagt lys. Endelig kan kameraet med Nikons Best Shot Selector optage en sekvens på op til 10 optagelser og automatisk gemme det skarpeste billede. Dette er ideelt til makrofotografering, hvor det er vanskeligt at undgå at ryste kameraet.

Smart at have med omkring
Med kun 97 (b) x 60 (h) x 22 (d) mm og en vægt på bare 145 gram kan du let have COOLPIX S60's slanke og kompakte hus med overalt. Med et hus af høj kvalitet, frontpanel af aluminium og en modificeret bølgeform passer de integrerede kurver perfekt til enhver hånd. Og kameraet fås i en række farver, så du altid kan finde en farve, der passer til din stil.

COOLPIX S60 leveres med rem, genopladeligt batteri og oplader, USB- og AV-kabler, en stylus-pen til berøringspanelet, COOLPIX Software Suite og 2 GB gratis online lagerplads på Nikons “my Picturetown". Det kommer i handlen i slutningen af september 2008 til kr. 2.995,-


Lagt på 11. august 2008 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Jesper Holm
 Ford
 Subaru
 GUBI
 Hyundai
 UnderCover by LE KLINT
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds