ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Gamle mænd er farlige. Fremtiden er dem ligegyldig.
George Bernard Shaw

Luksusrejser på trods af begyndende lavkonjunktur


Luksus er kommet for at blive. I hvert fald når det gælder danskernes rejseaktivitet. På trods af den begyndende lavkonjunktur i det danske samfund, køber danskerne ufortrødent luksusrejser. Apollo er derfor på gaden med det hidtil største luksusprogram for den kommende vinter

”Den begyndende lavkonjunktur har ikke haft en afsmittende virkning på danskernes rejselyst, ej heller når det kommer sig til luksusrejser. Antallet af danskere, som er taget på luksusrejse over de seneste fem år, er steget gevaldigt, og bookingtendensen for den kommende vinter viser nu, at der ikke blot er tale om et overgangsfænomen. Derfor er Apollo nu på gaden med et rekordstort luksusrejseprogram for den kommende vinter med sublime rejsemuligheder i både Europa og til mere eksotiske, oversøiske himmelstrøg. Vi estimerer, at vi vil sende mellem 3000 og 3500 danskere af sted på luksusferie denne vinter”, konstaterer Jan Lockhart, adm. dir. i Apollo.

”Exclusive by Apollo”, som Apollos luksusrejseprogram hedder, tilbyder rejser til Den Dominikanske Republik, Egypten, Vietnam, Thailand, Gran Canaria, Lanzarote, Tenerife, Indien, Cuba og Mexico. Nyt er også, at Apollo har udvalgt en række indholdsrige luksus-rundrejser, som for første gang figurerer i programmet. Rundrejserne er karakteriseret af, at gæsterne bevæger sig rundt til de mest fantastiske steder og hoteller på landerundrejsen og dermed ser en lang række luksuriøse og fantastiske højdepunkter på en og samme tur.

”Vi befinder os i en tid, hvor selvrealisation er ufatteligt vigtigt. Selvrealisation anno 2008 er kendetegnet af, at man skal kunne realisere sine ypperligste rejsedrømme, hvad enten man ønsker en luksusrejse med temaet gastronomi i verdensklasse, aktivsport på nogle af de mest sagnomspundne steder eller uovertruffen afslapning på et gedigent spahotel med fantastiske behandlinger for krop og sjæl. Selvrealisation kan tage mange former, når vi rejser, men det essentielle er, at vores gæster i Exclusive by Apollo får mulighed for at udleve deres vildeste drømme. Her hersker ingen jantelov, og flere og flere danskere vil være med. Nogle fejrer på den måde en højtid, andre festligholder en mærkedag og andre igen vil overraske en kær ven eller partner med en luksusrejse”, slutter Jan Lockhart.

En luksusrejse giver en rejse i luksus, hvad gælder alle elementer af rejsen. Flyrejsen, rejsemål og omgivelser lader ikke noget tilbage at ønske, ligesom de hoteller, der er udvalgt, har en meget høj kvalitet og servicestandard. Store, smukke spaafdelinger findes på hovedparten, og transfer til hotellet er gratis. Leje af helikopter, yacht og dyre sportsbiler er muligt på mange af dem. Nogle af verdens smukkeste golfbaner er at finde tæt på Exclusive-hotellerne.

Apollos luksusrejser ligger i prisklassen 15.000 – 40.000 kr. Se mere på: www.apollorejser.dk


Lagt på 14. august 2008 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rejsefeber.dk
 Spies
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds