ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Der er to typer mennesker i denne verden - de gode og de onde. De gode sover bedre om natten, men de onde ser ud til at nyde de vågne timer mere.
Woody Allen

Sølv og sort fra HomE by Claire


Sølv og sort signalerer stil og elegance og supplerer hinanden i smuk kontrast. Den moderne boligindretning søger kontrasterne – til hverdagens hastige forandringer og til hjemmets hvide og vide rammer. Dekorationen skal bryde billedet med karakterfulde og karismatiske elementer, der opretholder harmonien ved stringente og klassiske linier. Den nye living-kollektion fra HomE by Claire demonstrerer et dansk design med blik for boligens iscenesættelse i tråd med tidens trends.

HomE by Claire har skabt en selvstændig og bæredygtig living-serie til stue, bade- og soveværelse. Med forførende flair for et gennemgående helhedsbillede guider designeren os igennem rummene med livgivende og visuelle virkemidler, der fremstår funktionelle og æstetiske.

Lyset spiller en væsentlig rolle i efterårets kollektion - atmosfæren højnes via watt eller væge. Storskærmede lamper knejser selvbevidst i balancerende sølvringe eller i aflange organiske former, mens olielamperne skaber liv inde og ude i store dråbeformede ’sølvstænk’. Stearinlys i lækre lanterner og fortryllende hurricanes hæver gulvarealet fra gangbro til stemningsfuld lysbro. Lysestager stråler i stribet glas eller som slanke, stilistiske baobab-træer. Kombinationen af sort, sølv og glas giver charme og sjæl til designerens univers af lys.

HomE by Claire præsenterer også puder til pynt i spændende materialer. Strukturvævede bomuldspuder i sort og grå skaber spil med distingverede detaljer i skinnende sølv. Sorte skindpuder sat sammen med ruskindspuder, hvor pipings i glat skind fremhæver designet, giver en smuk sofa-synergi. Pas på med at læne dig tilbage, det kan være vanedannende.

En bolig uden blomster duer ikke. Derfor indeholder kollektionen naturligvis også en variation af art deco inspirerede vaser, eksempelvis ved keramiske kreationer i flere niveauer. Tulipanen er fanget i tværsnit eller illustreres ved lange, spinkle sølvstængler med en krone af glas, mens de førnævnte baobab-stager matches ved en maxi gulvvase i dristige dimensioner.

Badeværelset indrettes med flere flotte serier af funktionelt udstyr; sæbeholder, lotiondispenser, tandkrus og toiletbørste i et gennemført og luksuriøst look. En velduftende serie til personlig pleje og de eksklusive håndklæder i afstemte farver – lysegrøn, grå, mørkegrå, sort, lavendel og hvid – vil opholde gæsten i lang tids velvære.

Soveværelset tilgodeses med sengetæpper, sengetøj og store puder. Her reder designeren op med distingveret elegance ved smukke blomstermønstre og quiltede landskaber i tern. Igen får kontrasterne lov til at lege med hvid, creme og lysegrøn sat op mod sort, koksgrå og mørk chokolade.

HomE by Claire vækker den indre boligindretter med en kollektion, der inspirerer til fornyelse af tid og rum. Med en moderne minimalisme sættes scenen i sølv og sort - en opsætning med garanteret publikumssucces.

Nærmeste forhandler oplyses på tlf. 97 15 31 22. Se også www.claire.dk


Lagt på 3. september 2008 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rosendahl
 Natuzzi
 Jesper Holm
 UnderCover by LE KLINT
 Faber
 GUBI
 Andre artikler
Morsø River Vase
Med inspiration fundet i floden, der snor sig gennem det nordiske landskab, er Morsø-vasen 'River' en lektion i indre ro...
Læs mere
Nuance bakkebord
Nuance har netop lanceret et bakkebord i et moderne, skandinavisk design...
Læs mere
LE KLINT Caleo
Mødet mellem Rikke Frost og LE KLINT har ført til et nyt spændende samarbejde, der betyder...
Læs mere
Zone bordskånere
Giv dine varme skåle og fade et smukt og sikkert ståsted på middagsbordet...
Læs mere
Södahl Pansy
Find ro i soveværelset med sengetøj, der emmer af landlig idyl...
Læs mere
Vipp lancerer to nye lamper
Vipp udvider lampeserien med varianter af deres væglampe og pendel...
Læs mere
Rosti Mixkande i rustfrit stål
En af køkkenets helt store klassikere lanceres nu i rustfrit stål...
Læs mere
 ZoomRooms
 Faber
 GUBI
 Jesper Holm
 Menu
 Natuzzi
 Rosendahl
 UnderCover by LE KLINT
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds