ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Det eneste vi aldrig får nok af er kærlighed. Og det eneste vi aldrig giver nok af er kærlighed.
Henry Miller

Nokia N85 – den ultimative underholdningspakke


Nokia har løftet sløret for seneste skud på Nokia Nseries stammen, multimediecomputeren Nokia N85, der sætter nye standarder for mobil underholdning, spil og informationsdeling. Sammen med en iøjnefaldende 2,6 OLED skærm og en lækker finish, er Nokia N85 med til at redefinere den mobile oplevelse. Den indeholder N-Gage spil, musikafspiller med indbygget FM-radio, 5 megapixel kamera med Carl Zeiss optik, geotagging-funktion, tre måneders licens til turn-by-turn stemmenavigation og højhastighedsinternet samlet i én enhed. Nokia N85 forventes i handlen i oktober 2008 og har en forventet salgspris på 450 Euro uden moms og eventuelle tilskud.

Nokia N85 er skabt, så den er mere end blot summen af de fornemme enkeltdele. Det er en samlet underholdningspakke, der gør det muligt for folk at koble sig op med hinanden, dele informationer og gå opdagelse på nettet, siger Klas Ström, Produktchef, Nokia Skandinavien. Nokia Nseries dobbeltskydemekanisme-design er nu mindre og smallere samtidig med, at den integrerer de nyeste funktioner og tjenester, der tilsammen giver brugeren den bedste mobil-oplevelse til dato.

Nokia bringer mobil konvergens til nye højder med en lang række multimedie-funktioner. Gaming, foto, navigation og musik kombineres med de nyeste Ovi og tredjeparts-tjenester gennem 3,5G HSDPA og Wi-Fi, så udforskning og deling af informationer sker hurtigt og ukompliceret.

Engager og interager
Nokia N85 er præinstalleret med mindst 10 N-Gage spil, lavet direkte til mobiltelefoner, der bliver spil-levende gennem den knivskarpe OLED-skærm og en voucher, så man kan aktivere en fuld spillicens. Dedikerede spil-taster lyser op når enheden placeres i landskabs-tilstand.

Et state-of-the-art 5 megapixel kamera med Carl Zeiss optik og en skarp dual LED blitz giver klare, skarpe billeder såvel som videofilm i DVD-kvalitet med 30 billeder pr. sekund. Dette kombineret med A-GPS betyder, at brugeren kan geotagge sine favoritbilleder, og se hvor hvert enkelt billede er taget ved hjælp af Nokia Maps applikationen eller websteder som Share on Ovi eller Flickr.

Nokia N85 leveres med 8GB microSD hukommelseskort, op til 30-timers musik playback-tid og hi-fi lyd, så favoritmusikken kan nydes hvor som helst. Brugeren kan opbygge sin egen personlige musiksamling gennem de 2,5 millioner musikspor, der findes i Nokia Music Store*, gennem andre online musikbutikker eller ved at synkronisere musikbiblioteket fra PC og mobiltelefon gennem et USB-kabel. Forbrugerne kan alternativt lytte til RDS-radio eller til de mange radiostationer, der findes på internettet. Et 3,5mm lydstik gør det nemt at overføre lyden til topkvalitets headsets og en indbygget FM-sender, gør det muligt at afspille musik fra mobiltelefonen trådløst i bilen eller på stereoanlægget derhjemme.

Selv om Nokia N85 er født med en række imponerende funktioner, så kan man gennem den præinstallerede Nokia Download! Applikation skræddersy telefonens indhold med en masse andet indhold. Herunder underholdning fra topproducenter, de seneste spil og dynamiske applikationer.


Lagt på 31. august 2008 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Hyundai
 Subaru
 Rosendahl
 GUBI
 Chevrolet
 Menu
 Andre artikler
Huawei Watch GT 2
Huaweis nye smartwatch GT 2 kommer i to modeller med hver to varianter, der alle byder på...
Læs mere
OnePlus 7T Pro McLaren Edition
OnePlus 7T Pro McLaren er inspireret af det velkendte McLaren-design...
Læs mere
OnePlus 7T Pro
OnePlus 7T Pro er en del af det nye premium-smartphone line-up, der kører på OxygenOS 10.0-softwaren for at...
Læs mere
OnePlus 7T
Den nye OnePlus 7T byder på et dristigt nyt look, der indeholder et avanceret triple-kamera setup...
Læs mere
Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold er en helt ny type smartphone, som kombinerer stor mobilitet, en større skærm og et alsidigt kamera i en...
Læs mere
Sony Xperia 5
Xperia 5 har det bedste fra Xperia 1 i et mindre design, hvor 21:9 CinemaWide-skærmen bevares...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds