ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
Alle sandheder er lette at forstå, når først de er opdaget; problemet er at opdage dem.
Galileo Galilei

Nokia N85 – den ultimative underholdningspakke


Nokia har løftet sløret for seneste skud på Nokia Nseries stammen, multimediecomputeren Nokia N85, der sætter nye standarder for mobil underholdning, spil og informationsdeling. Sammen med en iøjnefaldende 2,6 OLED skærm og en lækker finish, er Nokia N85 med til at redefinere den mobile oplevelse. Den indeholder N-Gage spil, musikafspiller med indbygget FM-radio, 5 megapixel kamera med Carl Zeiss optik, geotagging-funktion, tre måneders licens til turn-by-turn stemmenavigation og højhastighedsinternet samlet i én enhed. Nokia N85 forventes i handlen i oktober 2008 og har en forventet salgspris på 450 Euro uden moms og eventuelle tilskud.

Nokia N85 er skabt, så den er mere end blot summen af de fornemme enkeltdele. Det er en samlet underholdningspakke, der gør det muligt for folk at koble sig op med hinanden, dele informationer og gå opdagelse på nettet, siger Klas Ström, Produktchef, Nokia Skandinavien. Nokia Nseries dobbeltskydemekanisme-design er nu mindre og smallere samtidig med, at den integrerer de nyeste funktioner og tjenester, der tilsammen giver brugeren den bedste mobil-oplevelse til dato.

Nokia bringer mobil konvergens til nye højder med en lang række multimedie-funktioner. Gaming, foto, navigation og musik kombineres med de nyeste Ovi og tredjeparts-tjenester gennem 3,5G HSDPA og Wi-Fi, så udforskning og deling af informationer sker hurtigt og ukompliceret.

Engager og interager
Nokia N85 er præinstalleret med mindst 10 N-Gage spil, lavet direkte til mobiltelefoner, der bliver spil-levende gennem den knivskarpe OLED-skærm og en voucher, så man kan aktivere en fuld spillicens. Dedikerede spil-taster lyser op når enheden placeres i landskabs-tilstand.

Et state-of-the-art 5 megapixel kamera med Carl Zeiss optik og en skarp dual LED blitz giver klare, skarpe billeder såvel som videofilm i DVD-kvalitet med 30 billeder pr. sekund. Dette kombineret med A-GPS betyder, at brugeren kan geotagge sine favoritbilleder, og se hvor hvert enkelt billede er taget ved hjælp af Nokia Maps applikationen eller websteder som Share on Ovi eller Flickr.

Nokia N85 leveres med 8GB microSD hukommelseskort, op til 30-timers musik playback-tid og hi-fi lyd, så favoritmusikken kan nydes hvor som helst. Brugeren kan opbygge sin egen personlige musiksamling gennem de 2,5 millioner musikspor, der findes i Nokia Music Store*, gennem andre online musikbutikker eller ved at synkronisere musikbiblioteket fra PC og mobiltelefon gennem et USB-kabel. Forbrugerne kan alternativt lytte til RDS-radio eller til de mange radiostationer, der findes på internettet. Et 3,5mm lydstik gør det nemt at overføre lyden til topkvalitets headsets og en indbygget FM-sender, gør det muligt at afspille musik fra mobiltelefonen trådløst i bilen eller på stereoanlægget derhjemme.

Selv om Nokia N85 er født med en række imponerende funktioner, så kan man gennem den præinstallerede Nokia Download! Applikation skræddersy telefonens indhold med en masse andet indhold. Herunder underholdning fra topproducenter, de seneste spil og dynamiske applikationer.


Lagt på 31. august 2008 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Chevrolet
 Jesper Holm
 Natuzzi
 Subaru
 UnderCover by LE KLINT
 Rosendahl
 Andre artikler
OnePlus 7-serien
OnePlus har lanceret OnePlus 7-serien, der er den nyeste serie af premium-telefoner...
Læs mere
Stabilisator til mobilen
Zhiyun Smooth 4 forvandler din mobiltelefon til et professionelt videokamera...
Læs mere
Samsung Galaxy A9
Verdens første mobiltelefon med fire bagkameraer...
Læs mere
Samsung Galaxy Note9
Samsung Galaxy Note9 har en 6.4” stor Super AMOLED-skærm, det største batteri nogensinde i en Samsung-telefon, samt en...
Læs mere
OnePlus 6
OnePlus har løftet sløret for deres nye premium flagskib OnePlus 6...
Læs mere
Ny P20-serie fra Huawei
I den nye P20-serie har der især været fokus på at give kameraet et markant løft i forhold til tidligere modeller...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds