ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Alle sandheder er lette at forstå, når først de er opdaget; problemet er at opdage dem.
Galileo Galilei

Ny Olympus µ 1060


Bag det lille, stilfulde ydre gemmer der sig muligheder, man end ikke turde drømme om. Kameraet er så intelligent, at det selv kan finde ud af, hvad du fotograferer - du kan vælge, om du vil tænke selv eller blot trykke på knappen og lade kameraet tænke for dig.

Med lanceringen af µ 1060 føjer Olympus endnu en model til sin populærere ” MJU”-serie, som er blevet en af de bedst sælgende serier på markedet. Nu blot i en mindre og mere intelligent udgave.

Når man betragter det lille, stilfulde metalkamerahus på hele 10 megapixel, der kan optage billeder på op til poster-størrelse, tror man ikke, det er muligt, at det også kan rumme hele 7x optisk zoom. Det svarer til en lille vidvinkel på 37 mm* og op til en kraftig tele på hele 260 mm* - det ville blot for et år siden ikke have været muligt. Med vedholdenhed og nytænkning, samt højteknologisk præcision er det lykkedes at skabe nye typer linseelementer, der gør det muligt at fremstille ultrakompakte zoom i ekstrem høj kvalitet for samtidig at sikre den absolut bedste billedkvalitet og farvegengivelse. Det sikrer perfekte billeder – billeder af øjeblikke, der ikke kan tages om.

På trods af sit kompakte design er Olympus µ 1060 pakket med avancerede teknologier, der nemt og enkelt sikrer dig gode billeder hver gang. Her er tænkt på alle detaljer. Ønsker du at tage billeder af personer, klarer ”ansigtsgenkendelsesteknologien”, at belysning og skarphed ligger der, hvor personernes ansigter er - og det med helt op til 16 ansigter i samme motiv. Slut med sure miner, ønsker du kun glade smil kan kameraet indstilles, så det kun tager billeder af personer der smiler.

Den ”intelligente auto-mulighed” sikrer dig nemt og enkelt den bedste indstilling til en given situation, med andre ord indstiller kameraet sig selv som en fotograf ville have gjort i situationen.

Tager du et portræt, kan kameraet selv regne ud, at der nu skal prioriteres naturlige hudtoner, samt uskarp baggrund. Ved landskabsfotografering indstilles kameraet derimod automatisk til at give kraftfulde farver og stor dybdeskarphed. Ved ting i bevægelse, børns leg, hunden der løber - alt dette opfanger kameraet og indstiller sig på sportsoptagelse. Går du tæt på et motiv, behøver du ikke længere selv at indstille på makro: Kameraet har læst situationen og indstiller sig derefter.

Ud over at optage stillbilleder giver Olympus µ 1060 også mulighed for at optage små filmsekvenser med lyd med 30 billeder pr. sekund, som du kan sende til dine venner og familie på e-mail eller uploade og dele med andre på youtube.

Er man i tvivl om, hvad man skal gøre, er der indbygget brugsanvisning og guide i Olympus µ 1060, der nemt og enkelt vejleder dig i ord og billeder.

Det eneste, du skal tænke på, er at indfange motivet på den 7,6 cm store Hypercristal-LCD-skærm og trykke, på udløseren - resten, ja, det klarer Olympus µ 1060, hvis du vil. Skulle du ryste på hånden, eller har motivet så meget fart på, at der opstår bevægelsesuskarphed sikrer den dobbelte billedestabilisering, at det ikke ses på det færdige billede.

Den store LCD-skærm gør det muligt at dele dine optagelser med andre samt sikrer dig en god mulighed for at efterbehandle dine billeder i kameraet. I solskin og under dårlige lysforhold sikrer Brightcapture-teknologien, at skærmen bliver hele 4 gange lysere end en traditionel LCD-skærm.

Ønsker du et kamera helt i metal, der signaler stil, med ekstra zoomkapacitet til optagelser under alle lysforhold, et kamera, der er nemt at betjene med mange muligheder, der samtidig sikrer dig flotte farver og skarpe billeder, takket være den nye truepicturbo III billedprocessor, som hurtigt er klar, når du trykker på udløseren, så du ikke mister situationen. Så kan vi anbefale Olympus µ 1060 som det sikre valg af et allround- kamera, der klarer alle tænkelige fotoopgaver og gør det med stil, skarp intelligens og samtidig er lige til at putte i lommen.

Olympus µ 1060 leveres i sølv, sort og cyan.


Lagt på 9. september 2008 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Subaru
 GUBI
 UnderCover by LE KLINT
 Ford
 Menu
 Jesper Holm
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds